Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes alerta d’un tall de circulació a la Carretera de Tordera el matí d’avui dijous


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/04/2021 08:26:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obres TransitLa Policia Local de Blanes alerta d’un tall de circulació a la Carretera de Tordera el matí d’avui dijous

A causa d’unes obres a l’alçada del Carrer Caravel·la, només es podrà circular en direcció al centre, mentre que el carril de pujada des de la Rotonda dels Focs estarà reservat al bus urbà

De cara a la jornada d’aquest dijous, 4 de març, la Policia Local de Blanes ha informat sobre un desviament del trànsit que afecta la zona de la Carretera de Blanes a Tordera, als barris de Ca la Guidó-Mas Carolet. Durant el matí, de 9’30 a 12’30 h aproximadament, serà necessari tallar la circulació en un tram del vial, més concretament el carril de pujada des de la Rotonda dels Focs.


Tram de la Carretera de Blanes a Tordera on es faran les obres
Imatge: Google Maps
Els vehicles podran circular des de Ca la Guidó en direcció al centre de la vila, però en canvi en sentit contrari de pujada només ho podran fer els autobusos urbans. La resta de vehicles que circulin per la Rotonda dels Focs seran desviats des d’aquesta cruïlla, on està previst instal·lar tanques amb senyalització informativa, així com un agent de la Policia Local de Blanes per regular la circulació, ja que es tracta d’un dels principals vials d’entrada i sortida del municipi.

El tall de circulació està motivat per les obres que s’han de fer, i que en principi està previst que estiguin enllestides abans de primera hora de la tarda. Aniran a càrrec de l’empresa Aigües de Blanes, i els seus operaris s’han d’encarregar de reforçar la pavimentació d’una tapa de clavegueram que s’ha desfalcat a la Carretera de Tordera, a l’alçada del Carrer Caravel·la.Data de realització: 03/04/2021 | Data de la darrera actualització: 03/04/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300