Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Davalla el nombre d’hospitalitzats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/02/2021 07:43:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEDavalla el nombre d’hospitalitzats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella

En total hi ha 20 pacients, 7 menys que fa 4 dies. A l’Hospital Comarcal de Blanes n’hi ha 6, la meitat, i als dos centres de Calella sumen 14 persones ingressades

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies el nombre d’hospitalitzacions ha davallat. Actualment hi ha un total de 20 pacients ingressats, 7 menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, en l’actualitat ja no hi ha cap persona afectada.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 6 persones ingressades, la meitat que fa quatre dies, quan n’hi havia 12, i durant els quals hi ha hagut 2 ingressos, 7 altes, i una defunció. Per la seva banda, sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 14 pacients, un menys que fa quatre dies: 12 són a l’hospital i altres 2 al sociosanitari.

Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos, 3 altes i una defunció. En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 2 pacients, i durant aquests darrers dies, hi ha hagut 4 altes, 2 de les quals de pacients que s’han negativitzat però continuen ingressats.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 160 persones ingressades per COVID, 1 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 64.524 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.010 persones, 3 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar, i continua a la zona alta. Ara és de 305, quan en l’anterior comunicat era de 248. A Blanes, en canvi, ha davallat un xic, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 308, i en canvi en la darrera actualització era de 326.Data de realització: 04/02/2021 | Data de la darrera actualització: 04/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300