Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un cèntric carrer de Blanes, tallat per obres fins al 23 d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2021 08:35:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obres TransitUn cèntric carrer de Blanes, tallat per obres fins al 23 d’abril

Es tracta d’un tram del Carrer Esperança, on l’empresa ‘Aigües de Blanes’ hi està fent uns treballs de millora de la xarxa d’aigua potable

Aquest passat dimecres, tot just l’endemà que a Blanes ja han acabat les vacances de Setmana Santa, han començat unes obres de millora que afecten un cèntric vial situat al nucli antic de Blanes. Es tracta del Carrer Esperança, que transcorre paral·lel al Passeig de Mar. El tram afectat comprèn des de l’alçada del Carrer Roig i Raventós –on hi ha Casa Saladrigas, la seu del Departament de Cultura i Festes-, fins al Carrer Camadasa.


L’empresa ‘Aigües de Blanes’ hi està fent unes obres de millora de la xarxa d’aigua potable, per la qual cosa ha hagut de foradar el subsòl. Això ha fet necessari tallar al trànsit rodat aquest tram de carrer mentre durin aquestes modificacions. La duració estimada no arriba a la quinzena de dies, i per aquest motiu la previsió és que la restricció circulatòria s’allargui fins d’aquí a dues setmanes, més concretament fins el divendres 23 d’abril.


Durant tots aquests dies, del 7 al 23 d’abril, està prohibit estacionar en aquest tram del Carrer Esperança, amb l’objectiu que els veïns i veïnes que hi tinguin un gual puguin seguir accedint als respectius garatges. Els guals tenen l’accés d’entrada i sortida a través del Carrer Doctor Roig i Raventós, utilitzant el Carrer Esperança en doble sentit de circulació transitòriament.Data de realització: 04/08/2021 | Data de la darrera actualització: 04/08/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300