Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes allotjarà tres sessions aquest mes d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2021 08:43:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesEl Teatre de Blanes allotjarà tres sessions aquest mes d’abril

Són el monòleg ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’ pel dia 17; el film amb Javier Càmara ‘Sentimental’ pel dijous 15; i l’espectacle infantil ‘Valentina Quàntica’ el proper diumenge 11

Aquest mes d’abril el Teatre de Blanes torna a oferir la possibilitat d’entretenir-se i passar una estona gaudint de sengles continguts culturals professionals i de qualitat a través de tres propostes que tindran lloc durant la primera quinzena d’aquest mes d’abril. És a dir: entre aquesta setmana i la vinent s’han programat sengles sessions que complauran les expectatives del públic a qui van dirigides.


Espectacle infantil 'Valentina Quàntica', aquest proper
diumenge 11 d'abril al Teatre de Blanes, sessió de 'Rialles'
La cita més immediata és per aquest proper diumenge, 11 d’abril. L’Associació Rialles Blanes ha programat la quarta funció d’aquest primer semestre del 2021, i precisament es tracta d’una representació que s’havia d’haver fet l’any passat, però que es va haver d’ajornar a causa de les mesures de contenció COVID. És l’espectacle infantil ‘Valentina Quàntica’, de la Companyia Anna Roca, que començarà a 2/4 de 6 de la tarda.

Com sol ser habitual en les sessions de Rialles, no tan sols es tracta d’entretenir, sinó també d’educar, i en aquets sentit es parteix d’una pregunta prou actual: si vivim en una societat que procura per la igualtat d’homes i dones, perquè hi ha tant poques científiques reconegudes ? Per saber la resposta a aquesta i altres preguntes el públic podrà descobrir-ho entrant al laboratori de la científica que dóna nom a la funció, Valentina Quàntica.

Nova sessió del Cicle Gaudí el dijous 15 d’abril: ‘Sentimental’

De cara a la setmana vinent hi haurà una doble cita al Teatre de Blanes, amb dues propostes que tenen com a denominador comú l’humor i el bon rotllo. El dijous dia 15 serà el torn de la tercera entrega del Cicle de Cinema Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català que organitza el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català.


Fotograma del film 'Sentimental', es projectarà al Teatre de Blanes
el proper dijous 15 d'abril, dins el Cicle de Cinema Gaudí
Es tracta del film de Cesc Gay ‘Sentimental’, que es projectarà al Teatre de Blanes a les 8 del vespre. Protagonitzat per Javier Cámara, Alberto San Juan, Belén Cuesta i Griselda Siciliani, s’auto-defineix com una ‘comèdia orgàsmica’ protagonitzada per dues parelles veïns d’un mateix edifici. Una ja és veterana i madura; i l’altra està en plena efervescència, cosa la qual no sembla agradar gaire als seus veïns, no tant perquè siguin una molèstia, sinó potser perquè hi ha un cert grau d’enveja.

‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, monòleg amb Jordi Díaz

Per últim, el dissabte 17 d’abril serà el torn de la proposta teatral per excel·lència: el monòleg protagonitzat pel conegut actor català –sobretot pel públic de TV3- Jordi Díaz: ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’. S’oferirà al Teatre de Blanes a partir de les 8 del vespre, i és una obra que no necessita de gaire presentacions perquè arriba aquí precedida per l’èxit de públic que ha tingut allà on ha anat.


Cartell promoció 'Els Homes són de Mart i les Dones de Venus',
el dissabte 17 d'abril al Teatre de Blanes
Adaptada per Paco Mir –conegut sobretot per ser un dels membres del ‘Tricicle’-, el monòleg basat en el Best-Seller de John Gray potser està farcit de tòpics sobre els homes i les dones, però garanteix prop d’una hora i mitja d’humor i bon rotllo. No tan sols perquè més d’una parella s’hi veurà identificada, sinó també perquè el bon fer del seu protagonista ajuda a donar-li un ritme i una veracitat que el públic ha reconegut.

Més informació: https://www.teatredelacostabravasud.cat/Data de realització: 04/08/2021 | Data de la darrera actualització: 04/08/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300