Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté estable el nombre d’hospitalitzats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/09/2021 07:25:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es manté estable el nombre d’hospitalitzats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella

En total hi ha 18 pacients, 2 menys que fa una setmana. A l’Hospital Comarcal de Blanes continua havent-hi 6 i s’ha produït una defunció; i als centres de Calella sumen 12 ingressats

L’últim comunicat publicat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies el nombre d’hospitalitzacions s’ha mantingut estable. Actualment hi ha un total de 18 pacients ingressats, 2 menys que fa una setmana. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-hi cap persona afectada.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 6 persones ingressades, igual que la setmana passada. Durant els darrers dies hi ha hagut 3 ingressos, 2 altes, i una defunció. Per la seva banda, sumant els dos centres que la Corporació té a Calella, hi ha un total de 12 pacients, dos menys que fa una setmana: 10 són a l’hospital i altres 2 al sociosanitari.

Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 5 ingressos i 7 altes. En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 2 pacients, i durant aquests darrers dies hi ha hagut 2 ingressos i 2 altes. En aquest darrer cas, són pacients que s’han negativitzat però continuen ingressats.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 173 persones ingressades per COVID, 13 més que fa una setmana. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 65.628 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.035 persones, 25 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, i continua a la zona alta. Ara és de 260, quan en l’anterior comunicat era de 305. A Blanes també ha davallat, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 127, i en canvi en la darrera actualització era de 308.
Data de realització: 04/09/2021 | Data de la darrera actualització: 04/09/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300