Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Jardí Botànic Marimutra de Blanes reprèn les classes de Ioga amb dues sessions els diumenges 11 i 18 d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/10/2021 08:16:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

JardiBotanic_01El Jardí Botànic Marimutra de Blanes reprèn les classes de Ioga amb dues sessions els diumenges 11 i 18 d’abril

La classes, al preu de 9 €, inclouen poder quedar-se al recinte per visitar-lo

Aquest cap de setmana el Jardí Botànic Marimurtra de Blanes reprèn una de les activitats que ja havia fet amb anterioritat, però que la pandèmia havia obligat a suspendre temporalment. Es tracta de sessions de ioga que, de moment, s’han programat inicialment pels dos propers diumenges, amb l’esperança que la situació permeti programar noves dates.


Jardí Botànic Marimurtra
Les dues sessions es faran els dos propers diumenges, és a dir: els dies 11 i 18 d’abril, i l’horari serà des d’1/4 d’11 fins a 2/4 de 12 del matí. El preu per persona és de 9€, i inclou tant la classe com la possibilitat de quedar-se al recinte per poder visitar el Jardí Botànic Marimurtra. Per accedir a les classes caldrà fer-ho per l’entrada posterior, és a dir: pel Carrer de l’Ermita.


L’obertura de portes serà a les 10 del matí, i pel que fa al material, cal portar-se una estoreta per posar sobre el terra i vestir roba còmode. Tanmateix, cal recordar que en tot el recinte del Jardí Botànic Marimurtra, igual que al carrer, cal portar sempre posada la mascareta. Val a dir que les entrades per a la sessió del dia 11 estan esgotades, i només en queden per a la següent del dia 18.

Informació i Entrades: https://marimurtra.cat/shop/producte/ioga-marimurtra/Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/10/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300