Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Demà dilluns comencen les obres de la Rotonda del Carrer Anselm Clavé, a tocar del Pla Parcial Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/11/2021 08:22:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obres TransitDemà dilluns comencen les obres de la Rotonda del Carrer Anselm Clavé, a tocar del Pla Parcial Costa Brava

Es tallarà un dels dos carrils del tram de l’Avinguda de l’Estació que dóna a la cruïlla, i la Línia 4 d’autobús urbà quedarà anul·lada temporalment

Aquest proper dilluns, 12 d’abril, començaran les obres de construcció de la nova rotonda situada a la cruïlla dels carrers Anselm Clavé i Santa Cecília amb l’Avinguda de l’Estació. L’inici de la primera fase dels treballs comportarà diverses modificacions en la circulació, així com en el transport urbà al voltant d’aquesta zona.


Demà dilluns es tallarà el carril direcció Lloret de l'Avinguda de l'Estació
per l'inici de les obres
Un d’ells és el tall de circulació que es farà en un dels dos carrils del tram de l’Avinguda de l’Estació situat entre la cruïlla amb el Carrer Anselm Clavé i la cruïlla amb els carrers Barcelona, Illes Medes i Vilar Petit. El trànsit procedent de la zona industrial que vagi en direcció a Lloret es desviarà pel Carrer Barcelona, ja que s’ha d’enderrocar part de l’edificació de l’antiga nau de Can Navinés, situada entre l’Avinguda de l’Estació i el Carrer Anselm Clavé.

Modificacions en les línies d’autobús urbanes

Un altre canvi que entrarà en vigor dilluns vinent afecta la Línia 4 de transport públic de viatgers, que quedarà temporalment anul·lada. El servei passarà a fer-se a través de la Línia 1, que allargarà el seu actual trajecte i, enlloc de finalitzar com fins ara a l’Estació d’Autobusos, continuarà fins arribar a l’Estació de Tren.


Aquesta restricció comportarà que a partir del 12 d’abril quedin anul·lades quatre de les parades de la Línia 4, ja que la resta de parades passaran a ser ateses pels vehicles de la Línia 1. Les 4 parades anul·lades són: la de l’antiga Escola SAFA; la de Mas Moixa, la del costat del Bingo (en servei per la Línia 2) i la de la Casa de la Cultura (igualment en servei per la Línia 2).


D’altra banda, també es reforçarà la Línia 1, que tindrà un previsible augment del nombre de viatgers, amb un vehicle mes per atendre aquest increment de demanda. Més endavant, quan comenci la segona fase de les obres, caldrà afegir-hi encara més modificacions en el trànsit rodat i el transport de viatgers, sempre d’acord amb l’empresa del transport urbà.

Data de realització: 04/11/2021 | Data de la darrera actualització: 04/11/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300