Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes ha aixecat 46 actes COVID aquest cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/12/2021 10:12:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes ha aixecat 46 actes COVID aquest cap de setmana

D’aquest total, 22 són per saltar-se el confinament comarcal; 21 per no respectar el toc de queda; i 3 per no portar la mascareta, un d’ells ha estat la novena vegada que se l’ha sancionat

Durant el primer cap de setmana en què ha retornat l’obligatorietat de respectar el confinament comarcal, la Policia Local de Blanes ha aixecat un total de 46 actes COVID contra sengles persones per incomplir les mesures de contenció de la pandèmia. Des del passat 9 d’abril, i almenys fins al dia 19 d’aquest mateix mes –tot i que ja s’està parlant que es pugui allargar més enllà d’aquesta data- han entrat en vigor tot un nou paquet de mesures, entre les quals s’hi inclou el retorn al confinament comarcal.


Carretera GI-682, dissabte passat
Coincidint amb el primer cap de setmana en què s’ha recuperat aquesta restricció, la Policia Local de Blanes ha reprès els controls a peu de carretera per detectar els possibles incompliments de les mesures COVID. Des del passat 15 de març, en què es va aixecar la restricció territorial que permetia sortir de la comarca les bombolles de convivència, s’havien deixat de fer aquests controls, tot i que el patrullatge del cos de seguretat municipal ha continuat al 100%.

Un total de 46 actes COVID del 9 a l’11 d’abril

Durant tot el cap de setmana, des del passat divendres 9 d’abril fins aquest passat diumenge dia 11, la Policia Local de Blanes ha hagut d’aixecar un total de 46 actes COVID per l’incompliment d’alguna de les mesures COVID. D’aquest total, el major nombre corresponen a persones que no han respectat el confinament territorial comarcal, o bé l’horari en què es restringeix la mobilitat nocturna, l’anomenat ‘toc de queda’.


Així, un total de 22 persones han estat sancionades per haver-se saltat el confinament comarcal. D’entre aquest total, dos dels casos que destaquen sobre els altres per la seva singularitat corresponen a sengles veïns de Tarragona que van arribar fins a Blanes sense que prèviament es trobessin cap altre control policial. Majoritàriament les sancions imposades per saltar-se el confinament comarcal han estat per conductors que procedien de Barcelona, tot i que també n’hi ha hagut que venien de municipis més propers.


D’altra banda, altres 21 actes COVID s’han prescrit per haver-se saltat la mobilitat nocturna, l’anomenat ‘toc de queda’ que cal respectar des de les 10 de la nit fins les 6 del matí. Aquest tipus de sancions s’han imposat sobretot durant les nits i matinades de divendres i dissabte, i fins i tot en alguns casos hi havia una doble casuística, ja que corresponien a veïns i veïnes d’altres municipis.


Per últim, tres de les sancions del total de 46 han estat aixecades a persones que no duien posada la obligatòria mascareta a la via pública. Dels tres casos, un dels més significatius ha estat el què té a veure amb una persona veïna de Blanes a qui ja se li han imposat un total de nou sancions des que va esclatar la pandèmia, totes per no dur posada la mascareta a la via pública. Més concretament, la novena acta se li va aixecar el passat divendres.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/12/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300