Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna a augmentar el nombre d’hospitalitzats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/13/2021 07:34:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGETorna a augmentar el nombre d’hospitalitzats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella

En total hi ha 25 pacients, 7 més que fa quatre dies. A l’Hospital Comarcal de Blanes s’ha doblat i ara són 12, i als dos centres de Calella sumen 13 ingressats

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies el nombre d’hospitalitzacions ha tornat a pujar. Actualment hi ha un total de 25 pacients ingressats, 7 més que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-hi cap persona afectada.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 12 persones ingressades, el doble que fa quatre dies. Durant aquest temps hi ha hagut 7 ingressos i 1 alta. Per la seva banda, sumant els dos centres que la Corporació té a Calella, hi ha un total de 13 pacients, un més que dijous passat: 11 són a l’hospital i altres 2 al sociosanitari.

Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos i 6 altes. En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 2 pacients, la qual cosa indica que no hi ha hagut cap canvi respecte al darrer recompte.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 175 persones ingressades per COVID, 2 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 66.483 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.048 persones, 13 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha augmentat, i continua a la zona alta. Ara és de 273, quan en l’anterior comunicat era de 260. A Blanes també ha pujat, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 167, i en canvi en la darrera actualització era de 127.Data de realització: 04/13/2021 | Data de la darrera actualització: 04/13/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300