Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acollirà els dos propers caps de setmana el Campionat de Catalunya de Vela de les classes Europa i 420


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/16/2021 11:36:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acollirà els dos propers caps de setmana el Campionat de Catalunya de Vela de les classes Europa i 420

És la primera prova d’aquest nivell que s’organitza al Club de Vela Blanes després de l’etapa més dura de la COVID, i aplegarà 81 regatistes acompanyats d’entrenadors i equips tècnics

Durant els dos propers caps de setmana del 17 i 18 i del 24 i 25 d’abril, Blanes acollirà les proves del Campionat de Catalunya de Vela Lleugera en dues classes: Europa i 420. Es tracta de la primera prova d’aquest nivell que organitza el Club de Vela Blanes després de l’etapa més dura de la COVID, i per això s’afronta –més que mai- amb renovades ganes i il·lusió.


Competició Classe 420 - Fotografies d'Arxiu
Autor Fotografies: Club de Vela Blanes
Participaran 81 regatistes d’arreu del territori català: 34 en la classe 420, i 47 en la classe Europa. Els acompanyaran els respectius entrenadors i entrenadores, així com els equips tècnics de suport. Durant dos caps de setmana participaran en un total de 24 proves programades, 12 per a cadascuna de les dues categories. El club blanenc organitza la competició amb el suport de la Federació Catalana de Vela.


Competició Classe Europa - Fotografies d'Arxiu
Autor Fotografies: Club de Vela Blanes
Participen clubs de vela i nàutics procedents d’Arenys, Balís, Masnou, Vilanova, l’Estartit, Palamós i el Real Club Nàutic de Palma. Pel que fa als representants del Club de Vela Blanes que també competiran, el regatista que compta amb més possibilitats de classificar-se entre els 10 primers és Óscar Boronat en la classe Europa.


Òscar Boronat - Fotografies d'Arxiu
Autora Fotografia: Elena Giolai
La resta d’esportistes del Club de Vela Blanes que també hi participen són Pol Gragera, Marina Martínez, Aleix Manresa, Martí Piguillem, Aleix Subirà, Pol Vilariño i Guillem Manresa. Tots ells ho fan en la classe Europa. Globalment, sumant la vuitantena, els qui ho fan en la classe 420 arribaran a Blanes després de competir a la Copa d’Espanya que es va fer a Santander, i per la seva banda, els de la classe Europa ho han fet a la Copa d’Espanya celebrada a Torrevieja.

Estrictes mesures de seguretat COVID en l’organització de la prova

Malgrat la competició se celebra a l’aire lliure i sense aplegar públic, el Club de Vela Blanes ha previst el compliment de totes les mesures de seguretat per prevenir la propagació de la COVID-19. En aquest sentit, s’habilitarà a la zona d’entrada un espai com a punt de control i seguretat de la regata. S’establirà un únic punt d’entrada i un punt de sortida al recinte, així com a la varada.

Només podran accedir al recinte el personal acreditat –organització, tècnics, personal de suport i participants- i per la zona d’entrada, on se’ls prendrà la mesura de temperatura. A la varada estaran ubicades les embarcacions per clubs, en format de grups bombolla. Estaran separats i no tindran en contacte entre ells.


Tots els avisos es realitzaran per megafonia i/o grup de whatsapp, així com a la web de l’esdeveniment. Es posaran marques per assegurar la distància de seguretat on sigui necessari, i es facilitarà la higiene i rentat de mans habilitant dosificadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts del club. Tanmateix, és d’obligatori ús la mascareta en tot moment mentre s’estigui a terra.
Data de realització: 04/16/2021 | Data de la darrera actualització: 04/16/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300