Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’equip del Síndic de Greuges farà una atenció telemàtica el proper 21 d’abril als veïns de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/17/2021 07:54:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SINDIC DE GREUGESL’equip del Síndic de Greuges farà una atenció telemàtica el proper 21 d’abril als veïns de Blanes

Les persones interessades cal que concertin prèviament l’entrevista al telèfon 900 124 124 o que enviïn un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat

Aquest proper dimecres 21 d’abril l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya, el Defensor de les Persones, farà una atenció telemàtica adreçada als veïns i veïnes, així com a les entitats de Blanes. L’objectiu és que tots i totes aquelles persones o entitats que vulguin tinguin la possibilitat de fer consultes o exposar queixes en relació amb vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses que presten serveis generals, com per exemple aigua, llum, telefonia, gas, etc.


La presència telemàtica es farà mitjançant trucada telefònica o videotrucada, i respon a la fita d’apropar la institució del Síndic de Greuges de Catalunya a les persones, així com facilitar la presentació de queixes i formular consultes. Totes les persones que estiguin interessades en participar en la jornada hauran de concertar prèviament l’entrevista.

Per fer-ho, hi ha dues possibilitats: trucant al telèfon 900 124 124, o bé enviant un correu electrònic a la següent adreça: sindic@sindic.cat. Tanmateix, aquests darrers dies s’ha fet una bustiada a diferents barris de Blanes d’un cartell amb aquesta mateixa informació donar-ho a conèixer, i des de l’Ajuntament de Blanes també s’està col·laborant en la seva difusió.

En anteriors ocasions, l’atenció s’havia fet presencialment a la Biblioteca Comarcal, cedida pel consistori blanenc per acollir les entrevistes. L’actual context de la pandèmia, ha fet decantar-se a l’equip del Síndic de Greuges per seguir fent aquesta acció a través de mitjans telemàtics.Data de realització: 04/17/2021 | Data de la darrera actualització: 04/17/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300