Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes ha celebrat la primera sessió de Jocs Esportius Escolars de Catalunya post-COVID


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 04/19/2021 11:22:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)La Ciutat Esportiva Blanes ha celebrat la primera sessió de Jocs Esportius Escolars de Catalunya post-COVID

Dissabte passat van aplegar-s’hi més de 200 esportistes d’arreu de la demarcació gironina en la ‘1a Jornada Individual, Conjunts i DTQ’ de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica

Lentament, però amb pas ferm, la Ciutat Esportiva Blanes va recuperant l’habitual activitat que bullia en aquest equipament abans de la pandèmia. Ho fa seguint sempre al mil·límetre les més estrictes mesures COVID, i això està permetent al Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes anar recuperant moltes activitats post-COVID.


Exterior Ciutat Esportiva Blanes, dissabte passat
Una d’elles va tenir lloc dissabte passat, quan l’emblemàtic equipament esportiu va allotjar durant tota la jornada –des de les 9 del matí fins quarts de 8 del vespre- la ‘Primera Jornada Individual, Conjunts i DTQ’ de la Lliga Territorial de Gimnàstica Rítmica. La competició, inclosa als Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2020-2021, es va emplaçar a la Pista Blava, i les categories convocades eren des de prebenjamí fins a sènior.


Van participar més de 200 esportistes d’arreu de la demarcació gironina, que van actuar per grups bombolla, sense barrejar-se amb la resta d’atletes. Així, al matí les primeres en actuar van ser les del CE Blanenc i el CR Blanes, seguides per les participants de Palafrugell, de l’EGR Lloret i CGR Costa Brava, i CE Rítmica Sils. A la tarda va ser el torn d’EGR Pals, EGR Pals i Olympic Blanes, Gimnàs el Griu, GR Vitry, CR Garners, i per últim Rítmica Platja d’Aro.


La competició estava organitzada pel Consell Esportiu de la Selva, amb el suport del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Club Esportiu Blanenc, el Club Rítmica Blanes i el Consell Comarcal de la Selva. L’endemà diumenge, l’activitat a la Ciutat Esportiva Blanes va continuar centrada en el món de la gimnàstica, en aquesta ocasió amb la 2a Fase de la Copa Catalunya Nivell VII Individual (juvenil i cadet) organitzada pel Club Rítmica Blanes amb el suport del Departament d’Esports de l’Ajuntament.



Data de realització: 04/19/2021 | Data de la darrera actualització: 04/19/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300