Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Institut Sa Palomera de Blanes acull aquest dimarts una Campanya de Donació de Sang i Plasma


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/19/2021 08:13:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Institut Sa Palomera de Blanes acull aquest dimarts una Campanya de Donació de Sang i Plasma

Es farà durant tota la jornada del 20 d’abril: al matí d’11 a 14 h i a la tarda de 15 a 20 h

A Blanes hi ha una gran tradició i col·laboració cada vegada que hi ha una Campanya de Donació de Sang. Precisament aquest és un dels motius perquè, en relació a la resta de poblacions gironines, Blanes sempre sigui un referent quant a nombre de donacions que s’hi fan.

Si bé regularment el Banc de Sang organitza jornades ordinàries cada tres mesos a Blanes amb el suport de l’Àrea de Salut i Qualitat de Vida de l’Ajuntament, també n’hi ha de caràcter extraordinari, com és el cas de la que es farà aquesta setmana al municipi. En aquesta ocasió tindrà lloc aquest proper dimarts, 20 d’abril, a l’Institut Sa Palomera, on ja s’hi havia allotjat en anteriors ocasions.

De fet, la jornada de demà compta amb la col·laboració dels alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Sa Palomera. Està organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Girona, l’Associació de Donants de Sang i el Departament de Salut de la Generalitat. Serà durant tot el dia: al matí des de les 11 fins les 2 del migdia, i a la tarda des de les 3 fins les 8 del vespre. Per participar-hi caldrà portar un document d’identitat oficial i no venir en dejú.


Data de realització: 04/19/2021 | Data de la darrera actualització: 04/19/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300