Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jordi Díaz reprèn al Teatre de Blanes ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’ per primer cop des de la COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/21/2021 11:39:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesJordi Díaz reprèn al Teatre de Blanes ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’ per primer cop des de la COVID

L’actor va fer esclatar al públic dempeus en un emotiu aplaudiment final, quan va compartir el colpidor xoc que li havia provocat enfrontar-se amb una platea plena de mascaretes

Sense cap mena de dubte, la pandèmia ha capgirat la vida de tothom i ha provocat que més d’una situació esdevingui encara més emotiva del què ja era originàriament. És el què sol passar quan s’assisteix a un espectacle cultural aquests dies: proveïts de mascaretes, rentat hidroalcohòlic, distància de seguretat.... tot un seguit de mesures per continuar proclamant el lema que no cal perdre de vida: #laculturaéssegura.


Jordi Díaz, dissabte passat al Teatre de Blanes,
amb l'obra 'Els Homes són de Mart i les Dones de Venus'
Malgrat aquestes barreres per frenar el maleit bitxo, qui es puja dalt l’escenari i el públic que omple la platea aconsegueixen aquella connexió emotiva que necessàriament cal establir per gaudir de qualsevol tipus d’espectacle. Des que el Teatre de Blanes va recuperar l’activitat post-COVID hi ha hagut sortosament un bon grapat d’exemples.


Però, ves per on, un dels títols que més cridaven l’atenció de la programació professional d’aquest primer semestre 2021 va aconseguir el passat dissabte superar totes aquestes sensacions. Va ser al final de la representació de l’obra ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’ quan, després que Jordi Díaz havia repartit rialles entre el públic durant prop d’una hora i mitja, es va atrevir a fer-los una confessió.

Jordi Díaz commou al públic compartint la seva experiència post-COVID

Mitja hora abans de la representació l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor de Cultura, Albert Sanz, van aprofitar els minuts previs per saludar al popular actor i felicitar-lo perquè, per segona vegada consecutiva, havia aconseguit exhaurir totes les localitats del recinte blanenc. Va ser llavors quan Jordi Díaz els va explicar que feia molts mesos que no representava l’obra, i que precisament seria a Blanes on la oferiria per primera vegada, en plena etapa post-COVID.


El regidor de Cultura, Albert Sanz, l'actor Jordi Díaz, i l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa
Precisament per aquest motiu, va compartir la confidència que se sentia afalagat i amb ganes d’afrontar aquest repte. Quan va acabar l’obra va compartir amb el públic el colpidor xoc que li havia provocat enfrontar-se per primera vegada amb una platea plena de mascaretes, disculpant-se pels errors que hauria pogut cometre pel fet que feia tant de temps que no interpretava el monòleg.


El públic, abans que considerar-ho una mancança, va agrair aquesta sinceritat i, d’una manera espontània, es va posar dempeus per dedicar-li un càlid aplaudiment que, de ben segur, va fer oblidar Jordi Díaz el cop emotiu que havia significat per a ell enfrontar-se amb un pati de butaques farcit de les sempiternes mascaretes amb què se les havia hagut de veure per primera vegada.

‘Likes’, propera cita al Teatre de Blanes, el 23 de maig

La següent cita de l’Escena Professional al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud ens emplaça ben bé d’aquí a un mes, més concretament pel diumenge 23 de maig a les 7 de la tarda. En aquesta ocasió es tracta d’una nova representació teatral, a través de ‘Likes’, que es presenta a sí mateixa com la comèdia més viral de Roc Esquius, a càrrec de la companyia Dara.

La trama de la història que es presenta la protagonitzen la Berta, la Lídia, el Toni i el Pol, quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cadascuna de les seves professions. Cap dels quatre ha aconseguit mai poder treballar de la manera que esperava fer-ho, i aspiren a què tothom els conegui.


A partir d’una fotografia fortuïta i una reacció inesperada a les xarxes, tots quatre veuran com les seves vides canvien d’una manera dràstica. Comencen a ser algú i tothom els coneix, saben com poden fer créixer la riuada de comparticions, però el què desconeixen és on els pot dur aquest camí. Els seus protagonistes són Núria Deulofeu, Míriam Tortosa, Bernat Mestre, Mireia Pàmies i Isidre Montserrat.Data de realització: 04/21/2021 | Data de la darrera actualització: 04/21/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300