Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Balanç positiu del 1er Cap de Setmana del Campionat de Catalunya Classes Europa i 420 al Club de Vela Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/21/2021 09:02:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Balanç positiu del 1er Cap de Setmana del Campionat de Catalunya Classes Europa i 420 al Club de Vela Blanes

Els blanencs més ben situats són Óscar Boronat i Aleix Subirà a la classificació que encapçalen Ramon Figueras (CNCB/CV Palamós) en Europa i Riquelme-Pèrez (CN Balís) en 420

El Club de Vela Blanes va allotjar el passat cap de setmana les primeres proves del Campionat de Catalunya que s’hi estan disputant en les classes Europa i 420. L’entitat blanenca ha fet un balanç plenament positiu del resultat del primer cap de setmana, en què després d’un dissabte ensopit, es va poder gaudir d’un diumenge fantàstic des de tots els punts de vista.


Campionat de Catalunya Europa i 420, primer cap de setmana
No tan sols perquè feia un dia radiant i que convidava a sortir a la mar, gaudir de l’aire lliure. Les ratxes d’entre 12 i 13 nusos de mitjana, amb vent del sud-oest estable, van ser el principal al·licient que va propiciar la celebració de 7 proves en total, 1 més de les sis que estaven previstes per aquell dia: 4 en la categoria de 420 i 3 en les embarcacions Europa.


I és que durant l’anterior jornada del dissabte, després de fer les inscripcions i les prèvies de l’inici del campionat, no es va poder fer cap prova perquè, malgrat bufava vent del nord, no era constant i ho feia en ratxes de direcció molt variable. Els i les participants van estar esperant fins al darrer moment per si finalment es podia disputar almenys una de les sis proves previstes, però a 2/4 de 4 es va haver de suspendre.

Boronat i Subirà, els més ben situats del CV Blanes

Amb les 7 proves del diumenge el campionat hores d’ara ja està salvat, al haver-se disputat el mínim de proves que es requereix. Ara caldrà esperar el següent cap de setmana del 24 i 25 d’abril, quan es farà les 12 proves que en principi estan previstes, per acabar de dirimir com queden les posicions finals.


De moment, els dos regatistes del Club Vela Blanes que tenen més possibilitats i estan més ben situats són Óscar Boronat i Aleix Subirà, tots dos a la classe Europa, ja que en 420 no hi ha cap representant del CVB. Aleix Subirà és 5è a la general i 3er en la categoria de sènior masculí, mentre que Óscar Boronat és 7è a la general i 4rt en sènior masculí.

Pel que fa a la classificació general provisional, a l’espera dels dos darrers dies del campionat del proper cap de setmana, de moment està liderada per Ramon Figueras, del CNCV/CV Palamós, en Europa; i pel tàndem Sebastián Riquelme i Miuel Pérez, del CN Balís, en 420.


Cal recordar que el Campionat de Catalunya de les classes Europa i 420 compta amb una participació d’un total de 87 regatistes: 45 en Europa i 16 en 420. On el Club de Vela Blanes també fa un balanç 100% positiu és en l’aplicació de les mesures de seguretat COVID. S’ha habilitat a la zona d’entrada un espai com a punt de control i seguretat de la regata i s’ha establert un únic punt d’entrada i un punt de sortida al recinte, així com a la varada.

Només poden accedir al recinte per la zona d’entrada el personal acreditat: organització, tècnics, personal de suport i participants, i abans d’accedir se’ls pren la temperatura. A la varada estan ubicades les embarcacions per clubs, en format de grups bombolla. Estan separats i no tenen contacte entre ells.


Els avisos es fan per megafonia i/o grup de whatsapp, així com a la web de l’esdeveniment. Es posen marques per assegurar la distància de seguretat on és necessari, i es facilita la higiene i rentat de mans habilitant dosificadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts del club. Tanmateix, és d’obligatori ús la mascareta en tot moment mentre s’estigui a terra.
Data de realització: 04/21/2021 | Data de la darrera actualització: 04/21/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300