Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La ‘9a Fira del Llibre Usat’ a la Biblioteca Comarcal: una oportunitat per fer autèntiques troballes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2021 03:13:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La ‘9a Fira del Llibre Usat’ a la Biblioteca Comarcal: una oportunitat per fer autèntiques troballes

Durant tota la Diada de Sant Jordi el vestíbul del servei cultural ofereix l’opció d’endur-se un llibre o un DVD gratuïtament, havent de presentar únicament el carnet d’usuari

Aquest any la pandèmia ha obligat a suspendre una de les activitats que cada Sant Jordi omplien el nucli històric de Blanes de parades de llibres i roses regentades per entitats. Ara bé, hi ha hagut en canvi un esdeveniment que s’ha anat mantenint al llarg dels anys de manera intermitent, però continuada.


'9a Fira del Llibre Usat' a la Biblioteca Comarcal
Es tracta de la ‘Fira del Llibre Usat’, que aquest 2021 s’ha recuperat de nou per novena edició no consecutiva, i que ja ha esdevingut una tradició pels usuaris i usuàries d’aquest servei cultural. Amb l’únic requisit d’haver de mostrat el carnet de la Biblioteca Comarcal, els lectors s’han pogut endur de manera gratuïta un o dos llibres, així com DVDs, de la taula que estava exposada al vestíbul, a mig camí entre l’interior i l’exterior.


La primera edició de la ‘Fira del Llibre Usat’ es va fer l’any 2010, i el seu objectiu és celebrar amb els usuaris i usuàries la festa del llibre per excel·lència: Sant Jordi. Els llibres que s’han regalat provenen de donatius realitzats a la Biblioteca Comarcal, però que no han passat el procés de selecció. Això no vol dir que no estiguin en òptimes condicions, i per tant suposen moltes vegades autèntiques troballes entre els lectors que cerquen a la taula de segona mà.


La ‘9a Fira del Llibre Usat’ ha obert les seves portes al matí i ha plegat parada al migdia, per tornar a obrir de nou aquesta tarda i fins al vespre, quan tanqui la Biblioteca Comarcal. Aquest migdia, entre els qui s’han firat a la recerca d’un llibre o un DVD, han estat l’alcalde, Àngel Canosa, així com la tinenta d’alcalde de la Biblioteca i el regidor de Cultura, Marina Vall·llosada i Albert Sanz, respectivament, que han aprofitat l’ocasió per mirar i remenar com la resta del centenar d’usuaris i usuàries del servei que també s’han firat al llarg del matí.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/23/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300