Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’alcalde Àngel Canosa i la regidora Marian Anguita es reuneixen amb la presidenta de Dipsalut, Maria Puig, per tractar temes d’acció social


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2021 07:38:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’alcalde Àngel Canosa i la regidora Marian Anguita es reuneixen amb la presidenta de Dipsalut, Maria Puig, per tractar temes d’acció social

La trobada va tenir lloc ahir divendres a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes

Aquest passat divendres la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes va allotjar una breu trobada per parlar sobre diversos temes relacionats amb l’àmbit social. La van encapçalar l’alcalde, Àngel Canosa, i la regidora d’Acció Social i Igualtat, Marian Anguita, que van rebre la visita de la presidenta de Dipsalut, Maria Puig i Ferrer, qui és també vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona.


D'esquerra a dreta: Maria Puig, Ànel Canosa i Marian Anguita
Els van acompanyar la vicepresidenta tercera de Dipsalut i diputada d’Acció Social, M. Teresa Brunsó, així com les respectives tècniques d’Acció Social a l’Ajuntament de Blanes i Dipsalut, Lurdes Rodríguez i Queralt Aranda. L’objectiu de la trobada va ser tractar diversos temes relacionats amb els serveis que dóna l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, és a dir: Dipsalut.

Reunió per tractar temes d’Acció Social

Entre els principals temes que es van tractar durant la trobada d’ahir destaquen el Servei Local de Teleassistència gestionat per Dipsalut en col·laboració amb els ajuntaments i consells comarcals, així com altres projectes en el mateix àmbit social en què treballen plegades les dues institucions. Tanmateix, es va parlar sobre les línies de suport econòmic adreçades a la reducció de desigualtats.


En aquest darrer sentit, es va fer una reflexió sobre les noves necessitats esdevingudes arran de la pandèmia i com s’estan adaptant aquestes actuacions per respondre a l’emergència social que ha desencadenat. De manera més breu, es van repassar la resta de programes del Catàleg de Serveis de Dispsalut a Blanes, com els de l’àrea de Salut Ambiental, així com els de Promoció de la Salut i el Benestar de la Persones.


A l’estat espanyol i a Catalunya les autoritats locals estan obligades per llei de garantir la salubritat en el seu territori. Han de procurar espais i equipaments d’ús públic sanejats i vetllar per un entorn favorable a la salut de la ciutadania. Per això, Dispsalut s’encarrega de donar cobertura a aquestes obligacions municipals en salut pública proporcionant serveis, suport tècnic i econòmic als 221 ajuntaments de la demarcació gironina.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/24/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300