Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El projecte d’unificar els quatre clubs de futbol de Blanes en una sola entitat es queda a mig camí


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2021 10:02:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FUTBOLEl projecte d’unificar els quatre clubs de futbol de Blanes en una sola entitat es queda a mig camí

Tres de les quatre entitats del projecte han emès un comunicat on remarquen que, malgrat la idea no hagi quallat, les relacions entre els clubs han estat i continuaran sent cordials

Ara fa poc més d’un mes, concretament el 16 de març, els quatre clubs de futbol de Blanes anunciaven en un comunicat conjunt la seva intenció d’unificar-se en una sola entitat. Són l’AD Ca la Guidó, el CD Blanes, el FC Quatre Vents i el FC Racing Blanenc, que feien pública la seva intenció de crear un nou projecte futbolístic que respectés la història i sentiments de cada entitat.


Camp de Futbol Ciutat Esportiva Blanes
El seu objectiu, tal com es recollia al comunicat, era potenciar aquest esport al municipi per proporcionar a tots els jugadors i jugadores una formació de qualitat amb els millors recursos. Es volia potenciar un nou club de futbol que representés els valors i la història de Blanes i, alhora, el compromís d’involucrar-s’hi directament.

També es remarcava la voluntat de compartir el projecte perquè les empreses locals i regionals que volguessin sumar-s’hi o fessin, ajudant-los a créixer formant un nou club de futbol de referència. El comunicat es tancava amb un desig que resumia la intenció de les quatre entitats: ‘Un club de Blanes i per a Blanes’.

Un projecte que finalment s’ha quedat a mig camí

Després d’aquell primer comunicat, el passat 23 d’abril tres de les entitats que formaven part del projecte –AD Ca la Guidó, CD Blanes i FC Quatre Vents- n’han emès un segon. En aquesta nova informació expliquen que, un cop es va fer pública la voluntat dels quatre clubs de Blanes de crear una única entitat, es van generar tota una sèrie de reaccions -tant a favor com en contra- a la població que han provocat que el projecte s’hagi vist aturat.


Camp de Futbol Ca la Guidó
Al segon comunicat les tres entitats que el signen remarquen que, malgrat el projecte s’hagi quedat a mig camí, les relacions entre tots quatre clubs han estat cordials des de l’inici de les negociacions. Ara que s’ha anunciat la impossibilitat de formar una sola entitat, la voluntat futura és que segueixi així.

D’igual manera es vol deixar constància que durant aquest mes i escaig aquestes negociacions per formar un sol club no han estat guiades pels interessos de cap de les entitats. Es remarca que la fita que els ha mogut ha estat aprofitar la força de totes les entitats per millorar els diferents aspectes que envolten a un club de futbol base.


Camp de Futbol de Mas Borell
Per últim, conclouen que a partir d’ara les entitats continuaran fent el seu camí tractant d’oferir la millor proposta possible als seus jugadors i jugadores, familiars i aficionats. Els quatre clubs de futbol juguen i entrenen als camps de futbol de la Ciutat Esportiva Blanes, així com als camps de futbol municipal de Mas Borell i Ca la Guidó.Data de realització: 04/26/2021 | Data de la darrera actualització: 04/26/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300