Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Hospitals de Blanes i Calella tenen ingressats actualment 23 pacients COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/27/2021 07:39:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Hospitals de Blanes i Calella tenen ingressats actualment 23 pacients COVID

L’Hospital Comarcal de Blanes ha augmentat a 13 pacients i hi ha hagut dues defuncions; i al de Calella ha davallat de 17 a 10 persones ingressades

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers quatre dies encara no s’ha notat una clara i decidida millora. Actualment hi ha un total de 23 pacients ingressats, sis menys que fa quatre dies, però segueixen havent-hi defuncions. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent d’una persona, igual que en les tres anteriors actualitzacions.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 13 pacients, un més que en l’anterior recompte. Durant els darrers dies hi ha hagut 5 ingressos, 2 altes i dues defuncions. Això fa que, des de l’inici de la pandèmia, hagin perdut la vida per aquesta malaltia en aquest centre hospitalari un total de 62 persones.

Per la seva banda, l’Hospital de Calella ha passat a tenir 10 pacients, 7 menys que al darrer comunicat. Durant aquests últims dies hi ha hagut 3 nous positius i 10 altes, una de les quals és un pacient que ja s’ha negativitzat però continua ingressat.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 181 persones ingressades per COVID, igual que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 68.852 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.077 persones, 16 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar, i continua a la zona alta. Ara és de 367, quan en l’anterior comunicat era de 359. A Blanes també ha pujat i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 242, i en canvi en la darrera actualització era de 223.
Data de realització: 04/27/2021 | Data de la darrera actualització: 04/27/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300