Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud col·labora amb Càritas Interparroquial Blanes amb una donació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/29/2021 04:34:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rotary_logoEl Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud col·labora amb Càritas Interparroquial Blanes amb una donació

Ha lliurat 2.000 litres de llet a la ONG, que des de l’esclat de la pandèmia ha hagut de doblar i triplicar el lliurament d’articles de primera necessitat

Des que fa més d’un any es va imposar l’Estat d’Alarma a causa de la pandèmia, l’impacte social i econòmic que ha suposat haver de restringir moltes activitats ha provocat un augment dels casos d’emergència social en tots els àmbits. A banda dels ajuts i bonificacions que arriben des de les administracions públiques locals i supra-municipals, hi ha diverses entitats i ONG a Blanes que també contribueixen a pal·liar la situació, dins de les seves possibilitats.


Representants de Càritas Interparroquial i el Rotary Club
Blanes-Costa Brava, amb responsable Bon Preu Esclat
Una d’elles és Càritas Interparroquial Blanes, que durant aquests mesos ha arribat a doblar o inclús triplicar el lliurament de material que fa a les famílies més vulnerables. Per això, tot l’ajut i col·laboració que puguin rebre sempre és molt ben rebut per la ONG que, d’aquesta manera, manté actiu aquest canal de suport amb els seus beneficiaris.

Coneixedors d’aquesta situació, una altra entitat de Blanes ha volgut sumar el seu granet de sorra, a través d’una donació de material. El passat cap de setmana representants del Rotary Club Blanes-Costa Brava van lliurar a Càritas Interparroquial Blanes 2.000 litres de llet, que contribuiran a pal·liar la manca d’articles de primera necessitat. Per immortalitzar aquest gest, representants de les dues entitats van fer una fotografia de família acompanyats de la responsable del supermercat Bon Preu Esclat.Data de realització: 04/29/2021 | Data de la darrera actualització: 04/29/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300