Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Hospitals de Blanes i Calella tenen ingressats actualment 24 pacients COVID


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 04/30/2021 07:37:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEls Hospitals de Blanes i Calella tenen ingressats actualment 24 pacients COVID

L’Hospital Comarcal de Blanes continua amb 13 pacients i hi ha hagut una nova defunció; i al de Calella ha augmentat amb un nou ingrés, i ara n’hi ha 11

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que continua sense evidenciar-se una millora. Actualment hi ha un total de 24 pacients ingressats, un més que fa quatre dies, i segueixen havent-hi defuncions. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent d’una persona, igual que en les quatre anteriors actualitzacions.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 13 pacients, igual que l’anterior recompte. Els darrers dies hi ha hagut 5 ingressos, 4 altes i una defunció, la tercera en una setmana. Això indica que, des de l’inici de la pandèmia, han perdut la vida per COVID en aquest centre hospitalari un total de 63 persones. Per la seva banda, l’Hospital de Calella ara té 11 pacients, un més que al darrer comunicat. Durant aquests últims dies hi ha hagut 2 ingressos i 1 alta.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 181 persones ingressades per COVID, quatre menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 70.376 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.088 persones, 11 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat lleugerament i continua a la zona alta. Ara és de 356, quan en l’anterior comunicat era de 367. A Blanes en canvi ha continuat pujant, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 250, i en canvi en la darrera actualització era de 242.



Data de realització: 04/30/2021 | Data de la darrera actualització: 04/30/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300