Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes ha aixecat 328 actes COVID durant el mes d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/03/2021 10:41:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes ha aixecat 328 actes COVID durant el mes d’abril

Des que va començar la segona onada de la pandèmia, durant els passats sis mesos, s’han aixecat un total de 1.527 sancions

Durant aquest passat mes d’abril la Policia Local de Blanes ha continuat mantenint la vigilància del compliment de les mesures de seguretat per contenir l’expansió de la COVID-19. Si bé des de fa una setmana –el passat 26 d’abril- ha deixat de ser vigent el confinament comarcal, segueixen havent-hi incompliments de la normativa en d’altres aspectes.


A banda del saltar-se el confinament perimetral, d’altres corresponen a haver-se saltat el toc de queda que continua encara vigent des de les 10 de la nit fins les 6 del matí. Es tracta d’una mesura que també canviarà d’aquí a una setmana, quan passarà a ser a partir de les 11 de la nit, coincidint amb l’ampliació de l’horari en què els establiments de restauració podran tenir obert.


En menor mesura també figuren sancions que s’han aixecat per no dur posada la mascareta, que igualment continua sent d’obligat compliment. D’igual manera, les actes que tenen a veure amb establiments de restauració i activitats socials també s’han hagut de seguir aixecant durant el passat mes d’abril per incompliment d’aforament i/o horari en què està permès obrir.

Un total de 328 actes durant el mes d’abril i un total de 1.527 sancions

Al llarg de tot el mes d’abril, que ha inclòs el període vocacional de la Setmana Santa –durant la qual no hi va haver confinament comarcal- la Policia Local de Blanes ha aixecat un total de 328 actes. D’aquest total, 42 sancions han estat per festes il·legals o que reunien més nombre de persones permeses, així com per locals de restauració que incomplien l’aforament màxim permès o bé que incomplien l’horari d’obertura i una festa il·legal.


Una de les festes il·legals la va detectar la Policia Local de Blanes a principis del passat mes d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, en un descampat dels afores del municipi -prop de la Tordera-, on es van aixecar un total de 24 actes. D’altra banda, pel que fa a la resta de sancions, cal indicar que s’hi compten dos locals de restauració a qui se’ls va aixecar actes COVID en més d’una ocasió.

La resta d’actes corresponen majoritàriament a haver-se saltat el confinament perimetral que durant bona part del mes d’abril no permetia poder sortir de la comarca. Aquestes sancions són les que ha prescrit la Policia Local de Blanes principalment als controls que ha continuat fent a peu de carretera que, des del passat cap de setmana, ja no revisen aquest aspecte.


Amb l’entrada d’aquest mes de maig, el balanç dels sis darrers mesos de compliment de les mesures COVID-19 que controlen els agents de la Policia Local de Blanes indica que s’han aixecat un total de 1.527 sancions. Aquest període de temps coincideix amb l’inici de la segona onada de la pandèmia, a finals del passat mes d’octubre.
Data de realització: 05/03/2021 | Data de la darrera actualització: 05/03/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300