Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua sense davallar el nombre de persones ingressades per COVID als Hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/04/2021 07:31:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua sense davallar el nombre de persones ingressades per COVID als Hospitals de Blanes i Calella

L’Hospital Comarcal de Blanes es manté en 13 pacients; i el de Calella ha augmentat amb dos ingressos, i ara n’hi ha 13

El darrer comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que continua sense haver-hi una millora. Actualment hi ha un total de 26 pacients ingressats, dos més que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, sí que hi ha hagut bones notícies, ja que en l’actualitat no hi ha cap professional.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 13 pacients, igual que en els dos anteriors recomptes. Els darrers dies hi ha hagut 5 ingressos, i 4 altes, dues de les quals han estat trasllats a d’altres centres. Per la seva banda, l’Hospital de Calella ara té 13 pacients, dos més que al darrer comunicat. Durant aquests últims dies hi ha hagut 4 ingressos i 2 altes.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 185 persones ingressades per COVID, quatre més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 71.250 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.089 persones, 1 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a augmentar i continua a la zona alta. Ara és de 367, quan en l’anterior comunicat era de 356. A Blanes en canvi ha davallat, tot i que segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 188, i en canvi en la darrera actualització era de 250.Data de realització: 05/04/2021 | Data de la darrera actualització: 05/04/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300