Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El XXIX Cicle ‘Música a l’Esperança’ s’adapta a la COVID i s’acollirà aquest mes de maig al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/04/2021 09:14:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MUSICA A L'ESPERANÇAEl XXIX Cicle ‘Música a l’Esperança’ s’adapta a la COVID i s’acollirà aquest mes de maig al Teatre de Blanes

Enlloc d’allotjar-se a l’emblemàtica capella, de molt reduïdes dimensions, s’ha traslladat a un gran escenari i tindrà lloc els quatre divendres de maig: els dies 7, 14, 21 i 28

Una vegada més, un esdeveniment que ja compta amb una llarga trajectòria a Blanes s’ha hagut de reinventar i adaptar-se al context de la pandèmia per tenir continuïtat i sobreviure. L’any passat es va haver d’ajornar, i aquest 2021 les actuals mesures de contenció de la COVID-19 permetran que pugui celebrar-se, si bé necessàriament s’ha hagut de canviar d’emplaçament per complir-les.


Modesto Lai i Alba Rubió presenten l'espectacle 'Ual·la!', que
encetarà el XXIX Cicle de Música a l'Esperança aquest divendres 7 de maig al Teatre de Blanes
Es tracta del XXIX Cicle de Concerts ‘Música a l’Esperança’, que en les tres darreres dècades s’ha acollit a la capella d’aquest mateix nom, de reduïdes dimensions, ja que es tracta d’un festival de petit format que s’adiu perfectament a aquest emblemàtic entorn del barri de Sa Carbonera, al nucli històric de la vila. Ara, aplicant allò de renovar-se o morir, s’ha traslladat al Teatre de Blanes, on tindrà lloc els quatre propers divendres del mes de maig, és a dir, els dies 7, 14, 21 i 28.

Quatre concerts amb el mateix cartell que al 2020

Els organitzadors del cicle musical, l’Associació Cultural d’Amics de Música a l’Esperança amb el suport de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, han decidit oferir aquest 2021 el què no va ser possible l’any passat. Per això, amb alguns petits canvis d’ordre de participació, repeteix el mateix programa preparat per a l’any passat.


Són quatre concerts que facilitaran al públic de Blanes i rodalies –ara que el confinament comarcal ha desaparegut i sembla que el toc de queda s’escurçarà- accedir a música de qualitat, i que un grapat de músics tinguin una ocasió més de mostrar el seu art i plantar cara a la pandèmia. Totes quatre sessions es faran coincidint amb els divendres a les 8 del vespre, i les entrades al preu de 10€ es vendran al mateix Teatre de Blanes una hora abans que comenci el concert.

‘Ual·la!’, ‘Los Victrolas’, ‘Alessio Arena’ i ‘Trio Febos’

El XXIX Cicle de Concerts ‘Música a l’Esperança’ s’encetarà el proper divendres 7 de maig amb un espectacle sorprenent: ‘Ual·la!’, un binomi artístic format l’any 2011 per Modesto Lai i Alba Rubió. Presenten un show de petit format amb temes propis d’estil modern i gags teatrals de caire humorístic. Aquest és el fil argumental que va filant les peces musicals amanides pel so de l’absurd i els somriures.

La segona actuació programada pel 14 de maig anirà a càrrec de ‘Los Victrolas’, un grup nascut a Barcelona arran que van coincidir en una jam session a la sala La Sonora de Gràcia fa tres anys. Són un trio que combina l’àmplia experiència de tres músics internacionals en una barreja perfecta basada en la música de jazz i blues americà. Els seu objectiu no és copiar als mestres, sinó utilitzar el seu geni com a plataforma per interpretar els temes d’una manera original.


Alessio Arena, el 21 de maig al Teatre de Blanes
El concert que s’oferirà el 21 de maig té un nom propi: Alessio Arena. L’escriptor i cantautor nascut a Nàpols l’any 1984 i resident a Barcelona des de fa 13 anys, ha escrit novel·les i obres de teatre, però també ha format part de grups, i ha estat la veu de dos discos de Clara Peya al costat de Judit Neddermann, Mariona Castillo i Elena Gadel. A Blanes s’acompanyarà de la seva guitarra per oferir un recital de temes de la seva carrera, amanida amb alguna versió sorpresa.


El 'Trio Febos' tancarà el XXIX Cicle de Música a l'Esperança
el 28 de maig al Teatre de Blanes
Per últim, el cicle es tancarà el 28 de maig amb el ‘Trio Febos’, tres joves músics que van coincidir a la Hochschule für Musik de Freiburg, a Alemanya, on cursen els seus estudis superiors. Al piano hi ha la blanenca Nina Muñoz Ramos, al violí Lucía Fernández Castaño (d’Albacete) i Álvaro Jesús Berlanga Saavedra, que toca el violoncel. El ‘Trio Febos’ interpretaran peces de Wolfgang Amadeus Mozart, Gabriel Fauré i Bedrich Smetana.

Data de realització: 05/04/2021 | Data de la darrera actualització: 05/04/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300