Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes farà la preinscripció per a les Escoles Bressol Municipals del 10 al 21 de maig


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/05/2021 09:13:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logo escoles bressol municipalsL’Ajuntament de Blanes farà la preinscripció per a les Escoles Bressol Municipals del 10 al 21 de maig

Cal demanar cita prèvia a través dels coreus electrònics del centre on es farà la preinscripció: bressol.canborell@blanes.cat, bressol.calaguido@blanes.cat i bressol.plantera@blanes.cat

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes farà la preinscripció presencial per a les tres Escoles Bressol Municipals el proper mes de maig, més concretament del 10 al 21 de maig, ambdós inclosos. Per poder-ho fer, cal demanar cita prèvia als correus electrònics del centre on es farà la preinscripció:Escola Bressol Municipal de Ca la Guidó
L’oferta de matrícules es publicarà del 5 al 7 de maig i, en el cas que els infants ja estiguin matriculats a la llar d’infants, els pares/mares/tutors només hauran de confirmar la renovació de matrícula que s’ha enviat mitjançant l’aplicatiu KINDERTIC. La plaça per a tota aquesta mainada ja està garantida, i no cal fer cap altre gestió.


En cas que es faci per primera vegada, la presentació de sol·licituds de preinscripció es formalitza i es presenta al centre demanat en primera opció, acompanyada de la documentació que identifiqui la persona sol·licitant, i que acrediti els criteris al·legats. Després que s’hagi demanat la cita prèvia al respectiu correu electrònic, les reclamacions es podran presentar del 2 al 8 de juny.


Més endavant, el sorteig pel número de desempat es farà el 10 de juny a les 11 del matí al centre educatiu, i la publicació de la llista de sol·licituds amb la puntuació dels infants admesos i, si s’escau, de llista d’espera, serà el 15 de juny. Finalment, el període de matrícula serà del 16 al 22 de juny, ambdós inclosos, amb cita prèvia.

Més informació: http://www.blanes.cat/docweb/educacio.ebressolData de realització: 05/05/2021 | Data de la darrera actualització: 05/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300