Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes oferirà cinema, teatre, música i entreteniment infantil aquest mes de maig


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/06/2021 02:17:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes oferirà cinema, teatre, música i entreteniment infantil aquest mes de maig

Són el film ‘La Vampira de Barcelona’ pel dia 20; ‘Likes’ el dia 23; concerts de ‘Música a l’Esperança’ a partir del dia 7 i l’espectacle infantil ‘Hai, la Pescadora de Somnis’ el diumenge 9

Aquest mes de maig el Teatre de Blanes inclou en la seva programació fins a sis possibilitats de poder passar una estona entretinguda, gaudint de sengles continguts culturals professionals de qualitat, a través de diverses disciplines artístiques: cinema, teatre, música i entreteniment infantil. Són sis propostes que s’emplacen al llarg de les properes setmanes, culminant el darrer divendres d’aquest mes.


'Uala!', primera actuació del cicle 'Música a l'Esperança', aquest
divendres 7 de maig a les 20 h.
La cita més immediata serà aquest proper divendres dia 7, a les 8 del vespre, amb el primer dels quatre concerts que formen part del cicle ‘Música a l’Esperança’, que s’ha programat per cada divendres d’aquest mes. En aquesta XXIXa edició, l’esdeveniment musical s’emplaçarà al Teatre de Blanes a causa del reduït aforament que la COVID-19 hagués provocat en el seu habitual escenari: la Capella de l’Esperança. Està organitzat per l’Associació Cultural ‘Amics de Música a l’Esperança’ amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.

El tret de sortida del 29è Cicle de Música a l’Esperança el donarà una opció musical molt singular. Es tracta de ‘Ual·la!’, un binomi artístic format per Modesto Lai i Alba Rubió que presenten un show en petit format amb temes propis d’estil modern, amanit amb gags teatrals d’arrel còmica. El preu de les entrades és de 10€, i es podran comprar al mateix Teatre de Blanes una hora abans que comenci el concert, és a dir: a partir de les 7 del vespre.

Cinema, Teatre i Entreteniment Infantil

Una de les propostes més interessants d’aquest mes de maig al Teatre de Blanes arribarà el dijous dia 20, amb la projecció de ‘La Vampira de Barcelona’. Forma part del Cicle de Cinema Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català que organitza el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català.


Fotograma de 'La Vampira de Barcelona', del Cicle de Cinema Gaudí,
el 20 de maig a les 20 h
És thriller ambientat a principis del segle XX, basada en la llegenda negra i l’imaginari popular al voltant d’un personatge real, Enriqueta Martí, anomenada com ‘la vampira’ del barri del Raval de Barcelona. Va guanyar cinc estatuetes en la darrera edició dels Premis Gaudí 2021, entre elles les de millor pel·lícula i direcció artística. Com és habitual, la projecció es farà a partir de les 8 del vespre, i la venda online començarà el dijous 6 de maig.
Molt abans de la sessió de cinema, una altra cita que tenim més a prop se situa aquest proper diumenge, 9 de maig, a través del nou espectacle infantil que ha programat per l’Associació Rialles Blanes. Es tracta de la funció ‘Hai, la Pescadora de Somnis’, de la companyia Giramàgic, que ofereix una sessió basada en el teatre d’objectes i màgia, un viatge oníric amb reminiscències japoneses que s’oferirà a partir de 2/4 de 6 de la tarda, amb venda d’entrades a la taquilla una hora abans que comenci, així com online.


'Hai, la Pescadora de Somnis', de l'Associació Rialles, diumenge vinent 9 de maig
a les 17'30 h
Per últim, la proposta de dramatúrgia d’aquest mes de maig al Teatre de Blanes s’ha programat pel diumenge dia 23. És la representació teatral ‘Likes’, presentada com la comèdia més viral de Roc Esquius, a càrrec de la companyia Dara. La Berta, la Lídia, el Toni i el Pol són quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de poder tirar endavant cadascú en les seves respectives professions.

Cap d’ells ha aconseguit treballar com esperaven fer-ho, ja que –contràriament al què aspiraven- ningú no els coneix. La trama de l’obra engega quan, arran de la publicació d’una fotografia fortuïta, es produeix una reacció inesperada a la xarxes socials i tots quatre personatges veuen com les seves vides canvien de manera dràstica al començar a ser algú.


'Likes', la comèdia de Roc Esquius, el 23 de maig a les 19 h
No cal dir que Likes aprofundeix sobre un dels aspectes potser més controvertit de l’actual situació social: la malaltissa dependència que té la societat d’avui en dia respecte les xarxes socials, retratar totes i cadascuna de les situacions en què es troba una persona fins a nivell absurds, i fer que dia a dia se sigui més dependent del nivell d’acceptació que es té. La representació començarà al Teatre de Blanes el diumenge 23 de maig a partir de les 7 de la tarda, i la venda online començarà el divendres dia 7.
Data de realització: 05/06/2021 | Data de la darrera actualització: 05/06/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300