Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles tanca temporada demà diumenge amb ‘Hai, la Pescadora de Somnis’ al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/08/2021 05:24:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles tanca temporada demà diumenge amb ‘Hai, la Pescadora de Somnis’ al Teatre de Blanes

L'espectacle familiar de la Companyia Giramagic fusiona la màgia amb el teatre visual, música i titelles, i començarà a 2/4 de 6 de la tarda

Aquest proper diumenge 9 de maig, l’Associació Rialles Blanes tanca l’actual temporada del primer semestre del 2021 amb una funció molt especial. Es tracta de l’espectacle familiar ‘Hai, la Pescadora de Somnis’, de la Companyia Giramagic, que començarà a l’hora habitual d’aquest cicle infantil, a 2/4 de 6 de la tarda, al Teatre de Blanes. En aquesta temporada que ara finalitza, s’ha programat una representació per cadascun dels cinc primers mesos de l’any.


'Hai, la Pescadora de Somnis', aquest diumenge al Teatre de Blanes
La proposta de Rialles per aquest proper diumenge és un espectacle que fusiona la màgia amb el teatre visual i d’objectes, la poesia, i les titelles. La música i el moviment també tenen un gran protagonisme narratiu. Amb clares reminiscències orientals, tal com ja proclama el seu títol, es tracta d’un conte indígena desplegat dalt l’escenari amb sensibilitat i qualitat, per complaure tant l’exigent públic infantil com als adults que els acompanyen.

‘Hai, la Pescadora de Somnis’

Creat a partir de materials reciclats, i amb música original de Mario Cortizo, la companyia Giramagic desplega un espectacle participatiu, que interpel·la les emocions de les nenes i nens, així com també dels qui els acompanyen. Convida a que la imaginació sigui present, com un ingredient més de la funció, així com que no hi hagi res que estigui bé ni malament, sense prejudicis.


Descrit com una proposta d’arts escèniques per a petits i grans, la música i els sentiments són els ingredients més destacats. Tots dos elements serveixen per endinsar-se a explicar una història protagonitzada per qui dóna nom a l’obra, Hai, una pescadora de somnis que navega amb el seu vaixell de cartró per l’oceà de la imaginació.


En el seu recorregut troba ampolles plenes de sorra màgica, cargols de mar que es transformen i emeten la música del fons del mar, i altres ingredients construïts amb la poderosa arma que és la imaginació. Proveïda amb una canya, Hai pesca un ocell, i a partir d’aquí l’escena ja compta amb tots els seus ingredients. Hai acapara tota l’escena acompanyada de la seva tribu, formada per tot el públic.

Espectacle de Rialles diumenge a 2/4 de 6

‘Hai, la Pescadora de Somnis’, de la Companyia Giramagic, començarà diumenge vinent, 9 de maig, a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes. El preu de l’entrada és de 7€ per persona, amb la possibilitat d’un descompte d’1 € per a famílies nombroses acreditades, tot i que en aquest cas les localitats s’han de comprar de manera presencial, a la taquilla del teatre.


Pel que fa a la venda d’entrades anticipades, se’n poden adquirir online: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/269-hai-la-pescadora-de-somnis.html, o bé de manera presencial el mateix diumenge de la representació, una hora abans que comenci l’espectacle, és a dir: a partir de 2/4 de 5 de la tarda. Més informació: http://www.rialles.cat/teatre.php?t=3Data de realització: 05/08/2021 | Data de la darrera actualització: 05/08/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300