Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes i les instal·lacions d’esport municipals tancaran l’activitat a les 22’30 h com a màxim


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/10/2021 08:40:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)La Ciutat Esportiva Blanes i les instal·lacions d’esport municipals tancaran l’activitat a les 22’30 h com a màxim

S’ha ampliat l’horari en aplicació de les noves mesures COVID publicades al DOG el passat dissabte

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha enviat aquest cap de setmana una carta informativa a totes les entitats esportives del municipi comunicant les modificacions derivades de les noves mesures COVID, que han tornat a canviar. Dissabte passat va sortir publicada al Diari Oficial de la Generalitat nova resolució per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures de salut pública per a la contenció de la COVID a Catalunya.


Ciutat Esportiva Blanes, abril 2021
En relació a les mesures relacionades amb l’activitat física i l’esport, l’horari d’obertura al públic de les activitats permeses per aquesta resolució és el què correspon a cada activitat, sense que en cap cas es pugui superar la franja entre les 6 del matí i les 10 de la nit en general, i la franja entre les 6 del matí i les 11 de la nit en relació a les activitats culturals i esportives, entre d’altres.

A la pràctica, la conseqüència d’aquest canvi és que les activitats que es desenvolupin a partir d’aquest dilluns a les instal·lacions esportives municipals hauran de finalitzar a les 22’30 h com a màxim, ja que es tancaran a les 23 h, en compliment de la normativa. Aquest canvi d’horari afecta a la Ciutat Esportiva Blanes, als camps de futbol de Ca la Guidó i Mas Borell, així com a la pista esportiva de Mas Florit.


Camp de Futbol Municipal Ca la Guidó
Les entitats que utilitzen aquestes instal·lacions esportives municipals, hauran d’adaptar els respectius horaris d’entrenament a partir d’aquest dilluns per poder allargar-los, si s’escau, fins a les 22’30 h. En aquest sentit, les entitats esportives caldrà que comuniquin com queden establerts els nous horaris mitjançant correu electrònic al Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, abans del dimecres 12 de maig.Data de realització: 05/10/2021 | Data de la darrera actualització: 05/10/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300