Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull una xerrada sobre ‘Les Dones Indianes’ dimecres vinent a la Sala de Plens


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/16/2021 08:00:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes acull una xerrada sobre ‘Les Dones Indianes’ dimecres vinent a la Sala de Plens

Organitzada per l’Arxiu Municipal de Blanes amb el suport de la Xarxa de Municipis Indians, la conferència anirà a càrrec de Joan Miquel Llodrà, divulgador cultural

La xerrada forma part dels actes organitzats durant aquest mes de maig a la ciutat on comença la Costa Brava per reivindicar l’empremta deixada pels indians en la seva història. L’organitza l’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de la Xarxa de Municipis Indians de Catalunya, i tindrà lloc aquest proper dimecres, 19 de maig, a la Sala de Plens de l’edifici consistorial.


Exposició 'El Llegat Indià, un passat en comú per descobrir', allotjada
a la Sala d'Exposicions García Tornel
Amb el títol ‘Les Dones Indianes’, la conferència anirà a càrrec de Joan Miquel Llodrà, divulgador cultural i llicenciat en Història de l’Art. L’objectiu és treure de l’anonimat les dones que van fer les Amèriques. Si ja d’entrada l’aportació dels indians continua sent força desconeguda, malauradament encara ho és més les que van fer les dones, les habitualment grans oblidades de la història en general.

Un bon complement a la xerrada és l’exposició que des del passat 4 de maig i fins al dia 30 d’aquest mes es pot visitar a la Sala Municipal García Tornel, situada al cèntric Carrer Ample. Presentada amb el títol El Llegat Indià, un passat en comú per descobrir, una mostra itinerant que presenta d’una manera clara i succinta, a través de diversos camps temàtics, un dels episodis més fascinants de la nostra història moderna.


Pel que fa a la xerrada ‘Les Dones Indianes’ que tindrà lloc el proper dimecres 19 de maig a les 5 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, hi ha un nombre limitat de persones que poden assistir-hi, i en tot moment se seguiran les mesures sanitàries de protecció COVID. Queden tan sols un parell de places per cobrir, i per apuntar-se cal fer-ho trucant al telèfon 972 355 268, o bé enviant un correu a arxiu@blanes.cat

Data de realització: 05/16/2021 | Data de la darrera actualització: 05/16/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300