Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté gairebé igual el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, i davalla al de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/21/2021 07:33:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es manté gairebé igual el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, i davalla al de Calella

Sumen 14 pacients: 11 són a l’Hospital Comarcal de Blanes, un menys que fa 4 dies; i a Calella hi ha 3 ingressats, 4 menys que al darrer recompte

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que hi ha hagut una davallada del nombre de pacients, si bé aquesta millora només s’ha notat en un dels dos centres. Actualment hi ha un total de 14 persones ingressades, cinc menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 11 pacients, un menys que fa quatre dies. Des de llavors i fins ara no s’ha registrat cap ingrés, però només s’ha donat l’alta a un persona. Per la seva banda, l’Hospital de Calella compta amb 3 persones ingressades, quatre menys que al darrer comunicat, havent-s’hi registrat 4 altes i cap nou ingrés.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 113 persones ingressades per COVID, 23 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 73.953 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.127 persones, 4 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, tot i que segueix a la zona alta. Ara és de 169, quan en l’anterior comunicat era de 219. A Blanes en canvi ha seguit augmentant, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 206, i en canvi en la darrera actualització era de 137.
Data de realització: 05/21/2021 | Data de la darrera actualització: 05/21/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300