Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es reforça el punt de Vacunació COVID de Mas Borinot a Blanes amb la instal·lació d’una carpa del SEM


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/26/2021 06:58:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es reforça el punt de Vacunació COVID de Mas Borinot a Blanes amb la instal·lació d’una carpa del SEM

Al augmentar el nombre de vacunes per administrar, s’ha redistribuït l’espai de treball, ampliant-ho a l’exterior

Aquest passat dimarts al matí, efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) es van encarregar d’instal·lar una carpa d’aquest servei a l’exterior del Local Social de Mas Borinot, on des de fa 14 setmanes s’està administrant vacunes contra la COVID. La instal·lació es va estar fent amb el suport de treballadors dels Serveis Municipals, la Policia Local i Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes, que col·laboren amb el Departament de Salut de la Generalitat en la lluita contra la pandèmia.


La carpa inflable, de 32 m2, s’ha situat davant l’entrada al local amb l’objectiu de redistribuir l’espai de treball que fins ara estava circumscrit a l’interior del local social. Al augmentar properament el nombre de vacunes que s’hauran d’administrar, s’ha replantejat la planificació inicial que des del passat mes de gener s’està fent a Blanes. Habitualment aquest tipus de carpes s’utilitzen per tot tipus de serveis relacionats amb Emergències Mèdiques.
Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/26/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300