Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La veu i la guitarra d’Alessio Arena sedueix al públic del XXIX Cicle de Música a l’Esperança al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/27/2021 06:05:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La veu i la guitarra d’Alessio Arena sedueix al públic del XXIX Cicle de Música a l’Esperança al Teatre de Blanes

El periple finalitza divendres amb un concert de música clàssica a càrrec del ‘Trio Febos’, que oferirà obres de Mozart, Smetana i Fauré

Per tercer divendres consecutiu, l’escenari del Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud va acollir un concert envoltat de l’especial atmosfera que tenen tots els què es circumscriuen a aquest esdeveniment. Es tracta del XXIX Cicle de Música a l’Esperança, que enguany s’ha traslladat a aquest altre emplaçament a causa que les mesures de contenció de la pandèmia feien que la seva ubicació habitual reduís a l’absurd el seu màxim aforament permès.


Concert d'Alessio Arena, divendres passat
Com és habitual, poc abans que comencés el concert de divendres passat, un dels membres de l’entitat organitzadora, el músic i compositor blanenc Josep Maria Guinart, va presentar l’artista que protagonitzaria la vetllada. Ho va fer recordant que tot just una setmana abans aquest cantautor que es disposava a sortir a l’escenari blanenc havia guanyat 4 premis al Premi Andrea Parodi de World Music a Cagliari, Sardenya.

Alessio Arena: veu i guitarra al servei dels sentiments

Escriptor i cantautor, Alessio Arena va néixer a Napoli, però en l’actualitat viu a Barcelona des del 2008. Ha escrit novel·les i obres de teatre, però també ha format part de grups, i ha estat la veu de dos discos de Clara Peya al costat de Judit Neddermann, Mariona Castillo i Elena Gadel. A Blanes s’acompanyarà de la seva guitarra per oferir un recital de temes de la seva carrera, amanida amb alguna versió sorpresa.


Darrerament ha treballat en una adaptació al napolità de ‘Les Aus’, d’Aristòfanes i treballa en una nova novel·la escrita en castellà, així com en un disc escrit i cantat en italià i napolità. Té a punt un espectacle que porta per títol ‘Nana de las mosca’, on la seva veu i les seves guitarres se sumen a un muntatge audiovisual. Però, per sobre d’aquesta carta de presentació, el músic va plantejar un concert intimista i carregat de sentiment, que sortien a dojo dels acords dels seus instruments.

Darrer concert del cicle el 28 de Maig: ‘Trio Febos’

El quart i darrer concert del XXIX Cicle de Música a l’Esperança tindrà lloc aquest divendres 28 de maig, a la seva hora habitual aquest any: les 8 del vespre. Per tancar i culminar el periple de tot aquest mes de maig, la ‘cirereta del pastís’ serà l’actuació del ‘Trio Febos’.


Trio Fesbos, aquest divendres a les 20h al Teatre de Blanes,
XXIX Cicle Música a l'Esperança
Són tres joves músics que van coincidir a la Hochschule für Musik de Freiburg, a Alemanya, on cursen els seus estudis superiors. Al piano hi ha la blanenca Nina Muñoz Ramos, al violí Lucía Fernández Castaño (d’Albacete) i Álvaro Jesús Berlanga Saavedra, que toca el violoncel. El ‘Trio Febos’ interpretaran peces de Wolfgang Amadeus Mozart, Gabriel Fauré i Bedrich Smetana.

Les entrades, al preu de 10€, es vendran a la Taquilla del Teatre de Blanes una hora abans que comenci el concert, és a dir: a partir de les 7 del vespre. El XXIX Cicle de Música a l’Esperança està organitzat per l’Associació Cultural Amics de ‘Música a l’Esperança’ amb el suport de l’Àrea de Cultura i Festes de l’ajuntament i una empresa blanenca que contribueix a fer més lluït l’esdeveniment: Floristeria Roser.
Data de realització: 05/27/2021 | Data de la darrera actualització: 05/27/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300