Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté estable el nombre de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/28/2021 06:09:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEs manté estable el nombre de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella

Sumen 11 pacients: 5 són a l’Hospital Comarcal de Blanes, 2 menys que fa 4 dies; i a Calella hi ha 6 ingressats, 1 més que al darrer recompte

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua estable. Actualment hi ha un total d’1 persones ingressades, una menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 5 pacients, dos menys que fa quatre dies. Des de llavors i fins ara s’ha registrat 1 ingrés i 3 altes. Per la seva banda, l’Hospital de Calella compta amb 6 persones ingressades, una més que al darrer comunicat, havent-s’hi registrat 2 nous ingressos i 1 alta.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 89 persones ingressades per COVID, 16 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 74.510 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.131 persones, 2 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, tot i que segueix a la zona alta. Ara és de 131, quan en l’anterior comunicat era de 146. A Blanes també ha experimentat una baixada, i ja no es troba a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 51, i en canvi en la darrera actualització era de 125.
Data de realització: 05/28/2021 | Data de la darrera actualització: 05/28/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300