Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Centre Catòlic de Blanes reprèn l’activitat post-COVID amb ‘Alta Seducció’, de La Magnòlia Teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/28/2021 06:44:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CENTRE CATÒLICEl Centre Catòlic de Blanes reprèn l’activitat post-COVID amb ‘Alta Seducció’, de La Magnòlia Teatre

Es representarà a l’auditori de l’entitat blanenca diumenge vinent, 30 de maig, a les 7 de la tarda

Aquest proper diumenge el Centre Catòlic de Blanes reprendrà l’activitat interrompuda fa més d’un any per la COVID-19. Ho farà amb una peça de tall còmic: ‘Alta Seducció’, a càrrec de La Magnòlia Teatre. La representació començarà a les 7 de la tarda, i des del Centre Catòlic no es cobrarà entrada, tan sols s’agrairà una col·laboració econòmica de 7€ pel públic en general, i de 5€ pels socis de l’entitat.


‘Alta Seducció’ és una peça teatral d’alta comèdia que planteja als i les espectadores un repte: si coneixen o no realment en què consisteix la seducció. Un dels plantejaments que posa sobre la taula el text escrit per Maria Manuela Reina és si la seducció és innata o bé, pel contrari, es va aprenent i perfeccionant amb el pas del temps, a base d’acumular experiència.

Barreja l’humor, la intel·ligència i l’elegància, i per fer-la realitat, sota direcció de Tomàs Borràs, els tres intèrprets són Josep Creus, Montserrat Ballart i Yolanda Climent. L’elenc d’actors i actrius el completen l’equip tècnic, format per Vicenç Lerma, Anna Guixé i Xana Calero. L’obra es va estrenar fa pocs anys per tot un arquetip del què a l’estat espanyol pot ser un sinònim d’’Alta Seducció’; el desaparegut actor Arturo Fernández, ja saben, el que reblava les frases amb el sempitern ‘Chatina’.

La Magnòlia Teatre és una companyia malgratenca amb 34 anys d’història, fundada a Santa Susanna i amb seu al veí municipi de Malgrat de Mar. Al llarg de més de tres dècades, la companyia no ha deixat de portar els seus espectacles arreu de Catalunya. L’obra arribarà a Blanes després que tot just es va representar el passat dissabte 22 de maig al Centre Cívic de Santa Susanna.Data de realització: 05/28/2021 | Data de la darrera actualització: 05/28/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300