Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes ampliarà a partir de dilluns l’horari de visites als pacients no COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/29/2021 07:58:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes ampliarà a partir de dilluns l’horari de visites als pacients no COVID

El nou horari de visites serà de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, i es manté l’entrada d’un únic acompanyant, recomanant que sigui sempre la mateixa persona

A partir del proper dilluns 31 de maig l’Hospital Comarcal de Blanes ampliarà l’horari de visites al centre amb una hora més per franja horària, tant al matí com a la tarda. Aquest increment es podrà posar en marxa al haver-se registrar una disminució de casos COVID-19 que s’estan tractant en aquest centre sanitari de Blanes.


L’ampliació de l’horari es restringeix als pacients no COVID ingressats a l’Hospital Comarcal de Blanes, de manera que a partir de dilluns les visites dels familiars d’aquestes persones ateses es podrà fer amb un màxim total de 4 hores al dia. Més concretament, l’horari serà des de les 12 del migdia fins les 2 de la tarda, i des de les 6 de la tarda fins les 8 del vespre.

Tot i aquesta ampliació, però, es manté la restricció que només entri un sol acompanyant per pacient, i es recomana que sempre sigui la mateixa persona per minimitzar riscos. Tanmateix, es recorda que els familiars han de dur posada la mascareta quirúrgica en tot moment, i s’han de rentar les mans amb solució hidroalcohòlica a l’entrada del recinte i de manera freqüent durant l’estada.
Data de realització: 05/29/2021 | Data de la darrera actualització: 05/29/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300