Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Taula Informativa de l’AECC-Blanes amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/01/2021 11:26:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

noulogoTaula Informativa de l’AECC-Blanes amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac

La Junta Local de Blanes de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer també va donar ahir el tret de sortida de la campanya ‘A Blanes, no em fumis la platja!’

Aquest passat dilluns, coincidint amb el 31 de maig, se celebrava arreu del planeta del Dia Mundial Sense Tabac, una data en què l’objectiu és conscienciar sobre els efectes positius que té sobre la salut deixar aquesta addicció. Com ja sol fer des de fa molts anys, la Junta Local de Blanes de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer va muntar una taula informativa a peu de carrer, al centre de la vila.


En aquesta ocasió, l’acció va comptar amb la participació de la presidenta i la coordinadora, Isabel Canaleta i Rosa Riba respectivament, així com de la gerent de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer de Girona, Pepi Soto, entre d’altres voluntaris i voluntàries. El motiu de la gerent gironina a la taula de Blanes es va deure a que al llarg de la jornada es va fer el tret de sortida de la campanya ‘A Blanes, no em fumis la platja!’.


I és que Blanes és el primer d’arreu de Catalunya que s’ha adherit a la campanya ‘Espais Sense Fum’ impulsada per l’AECC, amb l’objectiu d’aconseguir que un dels espais més visitats per blanencs i visitants, les seves platges, siguin ‘Espai Sense Fum’. A Blanes s’ha plantejat l’objectiu que totes les seves platges siguin espais lliures de fum, i per això s’ha endegat una campanya amb un lema tan explícit.

L’AECC Blanes, una entitat compromesa amb la localitat

La Junta Local de Blanes de l’AECC porta més de 25 anys compromesa en la lluita contra el càncer a la vila. Any rere any, organitza diferents activitats com taules informatives coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer (4 de febrer) o el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama (19 d’octubre), conferències i tallers de prevenció del càncer, així com foment d’hàbits saludables, entre d’altres.


Gràcies a la solidaritat de blanencs i blanenques i visitants, durant la col·lecta prevista enguany pel 14 d’agost, així com el suport per part de diferents empreses i establiments comercials al llarg de l’any, l’entitat ofereix de manera totalment gratuïta diversos serveis. Atén tant pacients com familiars a l’Hospital Comarcal de Blanes, així com a l’Hospital-Asil Sant Jaume de la mateixa localitat.


Entre els serveis que els ofereix s’hi compta l’atenció psicològica, fisioteràpia, logopèdia, atenció social, orientació sanitària i acompanyament a través del voluntariat. Pel que fa a la taula informativa organitzada dilluns amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, es va estar facilitant informació sobre els riscos del tabac, es van recollir donatius i es va vendre material de merchandising.Data de realització: 06/01/2021 | Data de la darrera actualització: 06/01/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300