Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua estable el nombre de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/01/2021 08:54:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua estable el nombre de pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella

Sumen 9 pacients: 3 són a l’Hospital Comarcal de Blanes, 2 menys que fa 4 dies; i a Calella hi ha 6 ingressats, els mateixos que al darrer recompte

La darrera informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua estable. Actualment hi ha un total de 9 persones ingressades, dues menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 3 pacients, dos menys que fa quatre dies. Des de llavors i fins ara no s’ha registrat cap ingrés, i en canvi s’han comptabilitzat 2 altes. Per la seva banda, l’Hospital de Calella compta amb 6 persones ingressades, el mateix nombre que al darrer comunicat, havent-s’hi registrat 2 nous ingressos i 1 alta.

El Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 95 persones ingressades per COVID, 6 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 74.832 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.134 persones, 3 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, tot i que segueix a la zona alta. Ara és de 102, quan en l’anterior comunicat era de 131. A Blanes en canvi ha augmentat una mica, tot i que ja no es troba a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 80, i en canvi en la darrera actualització era de 51.Data de realització: 06/01/2021 | Data de la darrera actualització: 06/01/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300