Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes homenatjarà al món sanitari per la seva lluita enfront la COVID en un acte institucional al Teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2021 12:00:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesBlanes homenatjarà al món sanitari per la seva lluita enfront la COVID en un acte institucional al Teatre

L’acte l’encapçalaran l’alcalde i quatre representants dels col·lectius escollits per ells mateixos i es completarà amb un concert de piano i violí amb Luis Relucio i Núria Grima

El Teatre de Blanes acollirà la tarda-vespre d’aquest proper divendres 4 de juny un acte institucional que, de ben segur, posarà a flor de pell les emocions viscudes des de fa més d’un any, quan la COVID va trastocar totes les vides. Es tracta de l’Homenatge al Món Sanitari que l’Ajuntament de Blanes ja havia organitzat fa gairebé un any, però que precisament per culpa de l’enduriment de la situació, va quedar momentàniament desat en un calaix.


Homenatge als treballadors i treballadores del món sanitari
Hospital Comarcal de Blanes, març 2020
L’objectiu és agrair explícitament als i a les professionals del món sanitari que porten més de d’un any al front de la lluita contra la pandèmia, els qui estan a primera línia, en representació de tots i totes les persones que –des d’altres àmbits- també continuen contribuint a fer-la remetre. L’acte comptarà amb dues parts molt diferenciades.

Acte de Reconeixement amb els sanitaris i Concert de Música Clàssica

En la primera s’adreçaran al públic assistent representants de quatre dels àmbits relacionats amb el sector. Es tracta de l’Hospital Comarcal de Blanes; l’Hospital-Asil Sant Jaume –tots dos pertanyen a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva-; els Ambulatoris i el Col·lectiu dels i les Farmacèutiques. Per triar als ponents de cada àmbit han estat els mateixos membres del col·lectiu qui han escollit qui se n’encarregarà.


Després d’aquestes quatre intervencions, la primera part es tancarà amb un parlament a càrrec de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa. Serà ell qui, en nom de tota la població, agrairà la tasca d’aquests i aquestes professionals que, més enllà del què la professió indica, han abocat tants esforços esperonats per la vocació. Per reblar aquest reconeixement, se’ls farà el lliurament d’un reconeixement institucional.

Val a dir que l’acte institucional comptarà amb la presència de tots els regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, en una de les primeres ocasions en què s’aplegaran presencialment d’ençà de l’esclat de la pandèmia. La darrera vegada, amb caràcter excepcional, va ser a l’aire lliure, en l’enregistrament d’un vídeo de suport per a ‘La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio’ del desembre passat, que precisament estava dedicada a lluitar contra la COVID.


La segona part de l’homenatge quedarà centrada en un concert de piano i violí, a càrrec dels joves músics blanencs Luis Relucio i Núria Grima respectivament. L’Acte d’Homenatge al Món Sanitari està previst que comenci a 2/4 de 7 de la tarda, amb aforament limitat i amb entrades per invitació, ja que el públic el composaran professionals del món sanitari convidats per a la ocasió. La voluntat del consistori blanenc és que divendres siguin ells i elles qui protagonitzin l’acte institucional, i per aquest motiu fins i tot el Mestre de Cerimònies pertany a aquest àmbit.Data de realització: 06/02/2021 | Data de la darrera actualització: 06/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300