Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes ha donat d’alta als tres pacients COVID que quedaven ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/04/2021 07:07:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes ha donat d’alta als tres pacients COVID que quedaven ingressats

A l’Hospital de Calella continuen havent-hi 5 persones, i aquests dies han registrat tres nous ingressos

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua millorant a grans passes. Actualment hi ha un total de 5 persones ingressades, 4 menys que en el darrer recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.


Un dels tres pacients COVID a qui han donat d'alta aquesta setmana
La notícia més destacada s’ha produït a l’Hospital Comarcal de Blanes, on aquesta setmana s’han donat d’alta els tres únics pacients COVID que romanien ingressats en tractament. D’aquesta manera, en l’actualitat ja no queda cap persona tractant-se d’aquesta afecció, donat que no hi ha hagut cap nou ingrés.

Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha cinc persones ingressades. Respecte l’anterior comunicat, en aquest centre hospitalari s’han registrat tres nous ingressos. D’altra banda, també s’han donat d’alta a quatre pacients.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 70 persones ingressades per COVID, 25 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 75.068 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.135 persones, 1 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha augmentat, i segueix a la zona alta. Ara és de 119, quan en l’anterior comunicat era de 102. A Blanes en canvi ha continuat disminuint, tot i que ja no es troba a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 47, i en canvi en la darrera actualització era de 80.Data de realització: 06/04/2021 | Data de la darrera actualització: 06/04/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300