Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es posa en marxa a Blanes la ‘Comissió de Seguiment COVID Estiu 2021’ amb l’Ajuntament i CatSalut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/11/2021 03:54:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ESCUTSEs posa en marxa a Blanes la ‘Comissió de Seguiment COVID Estiu 2021’ amb l’Ajuntament i CatSalut

Aquest divendres s’ha fet la primera trobada de l’equip de treball que encapçalen l’alcalde, Àngel Canosa, i la directora del Sector Selva Marítima i Maresme CatSalut, Ma Josep López

Aquest divendres s’ha posat en marxa a Blanes la ‘Comissió de Seguiment de la COVID-19’, constituïda per fer el seguiment de la temporada d’estiu 2021. Avui s’ha fet la primera trobada telemàtica de l’equip de treball que encapçalen l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i la directora del sector Selva Marítima i Alt Maresme del CatSalut, la doctora Maria Josep López Dolcet.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, durant la Comissió de Seguiment COVID
L’objectiu de la comissió és preparar la temporada d’estiu i adaptar les activitats que puguin haver durant tots aquests mesos a les incidències que puguin sorgir en relació a les mesures sanitàries que encara s’han de tenir molt presents per no promoure la propagació de la pandèmia. La reunió d’avui ha començat fent un repàs a l’evolució i seguiment que s’ha fet a Blanes dels contagis, així com l’actual situació que tendeix, lenta però positivament, a la millora.

Comissió de Seguiment Ajuntament i CatSalut

A partir d’ara se seguiran fent reunions periòdiques per poder prendre mesures d’actuacions concretes i determinades amb la implicació de tots els agents, tal com s’ha vingut fent fins ara, però ara més concretament a través d’aquesta comissió específica. En aquest sentit, un dels temes en què actualment treballen plegats Ajuntament i CatSalut és en la posada en marxa del Centre de Vacunació supra-municipal que ha suposat el recondicionament intern i extern del Local Social de Mas Enlaire, on fins ara s’estaven fent vacunacions COVID de proximitat.


Un dels principals canvis que s’ha hagut d’implementar és una zona d’aparcament exclusiva al costat mateix del local, per poder atendre les persones que vindran cada dia des de fora de la vila. Cal tenir en compte que el nou centre de vacunació està preparat per atendre una mitjana de més de 2.000 persones/dia, i per això calia prevenir que no hi haguessin embussos circulatoris.

El nou Centre de Vacunació COVID-19 emplaçat al Local Social de Mas Enlaire (a la Plaça 11 de Setembre) començarà a funcionar dilluns vinent, 14 de juny, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h. La seva posada en marxa significarà el desmantellament del Centre de Vacunació COVID de Mas Borinot, que fins ara el que atenia la ciutadania d’altres localitats foranies de Blanes, a banda de col·lectius determinats d’aquesta població.


Local Social de Mas Enlaire, que dilluns passa de ser
un centre de proximitat a un centre supra-municipal
Per part de l’Ajuntament de Blanes també formen part de la comissió el cap de Protecció Civil, Josep Lluís Pouy; el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Turisme, Comerç i Empresa, Jordi Urgell; la tinenta d'alcalde d'Educació, Olga López; la tinenta d’alcalde de Medi Ambient i Salut, Marina Vall·llosada; la regidora d’Acció Social, Marian Anguita; i el regidor d’Esports i Participació Ciutadana, Pere Lopera. En representació del Sistema Sanitari participen igualment el tècnic de CatSalut, Samuel Delgado; el cap de Girona Sud en nom del Servei de Salut Pública, Maurici Martínez; el tècnic del servei de Vigilància Epidemiològica, Daniel Moreno; i el director de l’Àrea Bàsica de salut de Blanes, Josep Gil.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/11/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300