Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de participació al concurs pel logotip que identifiqui Nau4 Espai Jove de Blanes, premiat amb 850€


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/21/2021 10:21:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

nou espai joveÈxit de participació al concurs pel logotip que identifiqui Nau4 Espai Jove de Blanes, premiat amb 850€

S’han presentat 32 propostes, la major part de les quals són de joves de menys de 30 anys. La decisió la prendrà un jurat qualificador durant els propers dies

El Concurs Públic per escollir el logotip que identifiqui Nau4 Espai Jove de Blanes ha estat un èxit de participació, després que tot just el passat 10 de maig es feia la convocatòria. Hi havia temps per presentar propostes fins un mes després, l’11 de juny. Durant tot aquest temps s’han anat rebent diverses opcions que ara caldrà valorar i triar.


Activitats a Nau4 Espai Jove: Taller de Rap i Poesia
Des de l’organització –l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes i Nau4 Espai Jove- s’ha fet una valoració molt positiva del resultat del certamen, pel qual s’han presentat un total de 32 propostes. La immensa majoria les han elaborat nois i noies de menys de 30 anys, i quant a la seva procedència també la major part són de Blanes.


També n’hi ha hagut de Lloret, Palafolls, Torelló i Barcelona. El proper dilluns 21 de juny es reunirà el jurat per constituir-se i consensuar la manera com es triarà el disseny que resulti guanyador. Està format per una professional del disseny i de les arts audiovisuals; quatre joves del municipi vinculats a Nau4 Espai Jove i tres treballadors de l’Àrea de Joventut.


Gravació cançó creada al Taller de Rap i Poesia, a Nau4 Espai Jove
Els vots està previst que es reparteixin de forma paritària entre aquests tres sectors: el professional, els i les joves de la vila i l’Àrea de Joventut. Encara s’ha fixat cap data per donar a conèixer el logotip guanyador, quina serà la imatge identificadora. Des de l’organització s’ha previst que pugui ser tant aviat com sigui possible, com abans de l’11 de juliol.

Premi de 850 € pel logotip guanyador de Nau4 Espai Jove

El logotip que resulti guanyador percebrà un premi en metàl·lic de 850 € nets (1.000 e bruts als quals se’ls aplicarà una retenció del 15% en concepte d’IRPF). El jurat podrà declarar desert el concurs, en cas que consideri que cap dels treballs presentats no reuneix els mèrits suficients per ser premiats. El veredicte del concurs es farà públic a través de les xarxes socials de l’Àrea de Joventut, així com dels mitjans de comunicació i difusió institucionals.


Per promocionar i dinamitzar el certamen, l’Àrea de Joventut i Nau4 Espai Jove han organitzat un Taller de Disseny de Logotips: ‘Fes-Te un Logo’, paral·lelament a l’organització del concurs. Va començar a impartir-se a mitjans del passat mes de maig, i va finalitzar a principis d’aquest mes de juny. L’ha impartit una dissenyadora professional, i estava adreçat a nois i noies de 14 a 30 anys.



Data de realització: 06/21/2021 | Data de la darrera actualització: 06/21/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300