Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes posarà en marxa les Zones Grogues Gratuïtes per a Residents el 1r cap de setmana de juliol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2021 11:38:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes posarà en marxa les Zones Grogues Gratuïtes per a Residents el 1r cap de setmana de juliol

Avui ha començat el repartiment a domicili de les targes pels 15.500 contribuents que se'n poden beneficiar, després que s’ha hagut de retardar l’inici del període

Habitualment les Zones Grogues per a Residents, gratuïtes pels qui tenen la ‘Tarja del Contribuent’, es posen en funcionament coincidint amb l’inici de l’entrada en marxa de les Zones Blaves al període estiuenc, és a dir: del 15 de juny al 15 de setembre. Aquest 2021, però, en què tocava editar una nova tarja –que renova la seva imatge cada dos anys- no va ser possible endegar-ho la setmana passada per un problema logístic amb la impremta que els havia d’editar.


Places Estacionament Zona Residents Gratuïtes amb la
Targeta del Contribuent Ajuntament de Blanes
Un cop superat aquest escull, el matí d’aquest passat dilluns ja es van lliurar les noves targes d’identificació a l’empresa que a partir d’aquest dimarts farà el repartiment als domicilis dels contribuents. Des de l’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament de Blanes s’ha indicat que les previsions amb què es treballa és que finalment les Zones Grogues entrin en funcionament el primer cap de setmana del mes de juliol, és a dir: a finals de la setmana vinent.

Nova Targeta del Contribuent vigent fins al 31 de desembre de 2022

La nova tarja és de color lila, i serà vigent fins al 31 de desembre de 2022. Una de les principals aplicacions que té és poder estacionar a les ja esmentades ‘Zones Grogues’ per a Residents que hi ha arreu de la vila, però especialment als barris on es posen en marxa les Zones Blaves durant l’estiu. Hi ha unes 15.500 targes del contribuent, aproximadament, que corresponen a vehicles que paguen l’impost de circulació a Blanes i que estan al corrent de pagament sobre qualsevol tipus de deute amb el consistori.


La posada en marxa de les zones grogues es fa de manera coordinada amb l’empresa concessionària que té l’explotació de les zones blaves, SABA, ja que si algun vehicle que no disposa de la ‘Tarja del Contribuent’ estaciona als llocs reservats per a Residents, se’l sanciona. Cal tenir la credencial visiblement enganxada al vehicle per poder estacionar a les zones grogues.


El repartiment i distribució de les noves credencials s’espera tenir enllestit la setmana vinent però, en cas que no hagin arribat a alguna de les persones que en té dret, es pot demanar que s’elabori un duplicat demanant cita prèvia a l’Àrea d’Hisenda, al telèfon 972 379 303.Data de realització: 06/22/2021 | Data de la darrera actualització: 06/22/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300