Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nau4 Espai Jove farà divendres ‘Tu Sí Que Blanes’, un Show Talent en format televisiu amb públic assistent


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2021 02:03:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logoNau4 Espai Jove farà divendres ‘Tu Sí Que Blanes’, un Show Talent en format televisiu amb públic assistent

Per anar com espectador cal reservar localitat gratuïta per a alguna de les 3 modalitats: de 17 a 19 h, de 19 a 21’30 h, i per a tota la sessió completa, de 17 a 21’30 h

L’equip de Nau4 Espai Jove de l’Àrea de Joventut continua imparable, en la cresta de la onada, amb diverses i atractives propostes simultànies que s’estan fent aquests dies. Una d’elles tindrà lloc divendres vinent, 25 de juny: la segona edició del ‘Tu Sí Que Blanes’ (TSQB), un Talent Show amb un jurat professional que decidirà aquest dia els guanyadors o guanyadores després que la setmana passada es van fer les proves de càsting preliminars.


Enregistrament 'Femstival' a Nau4 Espai Jove amb motiu
del Dia Internacional de la Dona 2021
Els joves d’entre 12 i 25 anys s’enfrontaran en dues categories, menors i majors d’edat, per aconseguir ser el guanyador o guanyadora de la 2a edició del TSQB, Per això, s’ha plantejat com un espectacle en format televisiu, amb un equip professional de gravació. Nau4 Espai Jove es convertirà de nou en un plató real de televisió, tal com ja s’ha fet en anteriors esdeveniments, però en aquesta ocasió amb un ingredient afegit qualitatiu: es comptarà amb públic assistent.

Reserva de localitats gratuïtes per assistir al TSQB com a públic

L’espectacle s’enregistrarà divendres vinent per emetre’s d’aquí a uns dies en diferit i, com qualsevol show televisiu que s’apreciï, vol comptar amb un públic que ajudi a donar ambient a la celebració. Per això, tothom qui vulgui podrà assistir gratuïtament a l’enregistrament de l’espectacle, reservant la seva localitat amb tres possibilitats.


Una d’elles és per assistir a tot el rodatge, de 17’00 a 21’30 h (Entrada General); i les altres dues opcions són per a sengles torns partits: de 17 a 19 h (1er Torn) i de 19 a 21’30 h (2on Torn). Per a reservar entrades cal fer-ho a través de: https://www.entrapolis.com/entradas/tu-si-que-blanes L’aforament és limitat en seguiment de les mesures COVID, que es contemplaran en tots els aspectes a tenir en compte durant l’enregistrament.Data de realització: 06/22/2021 | Data de la darrera actualització: 06/22/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300