Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebrarà dilluns vinent el Ple Municipal del mes de Juny, amb 13 punts a l’ordre del dia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/27/2021 09:09:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes celebrarà dilluns vinent el Ple Municipal del mes de Juny, amb 13 punts a l’ordre del dia

Excepcionalment s’ha convocat un dilluns enlloc del dijous, ja que el dia que hagués tocat fer-ho coincidia amb la Festa de Sant Joan

Demà dilluns l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió ordinària corresponent al mes de juny, que inclou un total de 13 punts a l’ordre del dia. Se celebrarà de manera excepcional dilluns enlloc del darrer dijous de cada mes com és preceptiu, ja que coincidia amb la Festa de Sant Joan, i es va haver de posposar.

Després que la sessió s’encetarà donant compte de sengles qüestions de Serveis Jurídics, Alcaldia i Intervenció, el primer tema de debat serà un conveni entre l’Ajuntament de Blanes i dues entitats. Són Acció Solidària Mediterrània i Socialesport, i l’acord és pel desenvolupament d’un projecte habitacional d’acompanyament i inclusió social de la Xarxa Solidària amb persones Migrants i Refugiades.


El següent punt serà la modificació del pressupost municipal vigent, seguit per l’aprovació inicial del canvi de forma de gestió del servei de les tres Escoles Bressol Municipals. Precisament a rengló seguit es tractarà una qüestió relacionada amb aquesta mateixa temàtica: ratificar l’acord de la Junta General de la societat Blanes Medi Ambient S.A. per gestionar serveis municipals.

Abans d’entrar en les tres mocions que tancaran els temes de debat, es portarà a votació la proposta de modificació de l’Ordenança Municipal de Circulació que regula la circulació de vehicles de mobilitat personal. Pel que fa a les mocions, les dues primeres les han presentat conjuntament BECP i ERC. La primera per declarar Blanes com a àrea amb mercat tensional d’habitatge, i la segona per solidaritzar-se amb el poble colombià davant la repressió de les mobilitzacions socials.

La tercera proposta d’acord l’ha presentat ERC, per donar suport a l’amnistia, i després del seu debat s’entrarà en l’apartat que tanca totes les sessions ordinàries dels plens municipals: els Precs i Preguntes. El ple municipal del 28 de juny se celebrarà de nou telemàticament a partir de les 7 de la tarda. Es podrà seguir íntegrament en directe per streaming a través del perfil Facebook de l’Ajuntament de Blanes, el perfil de Youtube, per televisioblanes, així com per Ràdio Blanes.Data de realització: 06/27/2021 | Data de la darrera actualització: 06/27/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300