Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes potencia l’esport inclusiu amb un conveni entre el Club de Bàsquet i el CE El Vilar d’Aspronis


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2021 11:32:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes potencia l’esport inclusiu amb un conveni entre el Club de Bàsquet i el CE El Vilar d’Aspronis

Els presidents de les dues entitats han presentat l’acord de col·laboració a l’alcalde, Àngel Canosa, i al regidor d’Esports, Pere Lopera en una trobada al consistori

Des de fa dècades, Blanes ha demostrat ser pionera en accions inclusives envers les persones amb discapacitats. Un dels àmbits més treballat és l’esportiu, principalment a través del Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis, que promou la pràctica esportiva en diferents disciplines: bàsquet, petanca, bàdminton, atletisme i vela, entre d’altres.


Ara s’ha fet un nou pas endavant a través de la signatura d’un conveni de col·laboració que suma els esforços del Club de Bàsquet Blanes i el CE El Vilar d’Aspronis. Els presidents de les dues entitats han presentat l’acord a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i al regidor d’Esports, Pere Lopera, en una reunió mantinguda al Despatx d’Alcaldia aquesta setmana.

Conveni de Col·laboració CB Blanes i CE El Vilar

Per presentar el conveni, van participar en la trobada els presidents del CBB i el CE El Vilar, Joan Burcet i Xavi Manresa, respectivament. Ho van fer acompanyats de Simon Pérez Miralpeix, membre de la junta del Club de Bàsquet Blanes, i Francesc Durà, director general de la Fundació Aspronis. L’objectiu és incorporar esportistes del CE El Vilar que practiquen l’esport de la cistella com un equip més del Club de Bàsquet Blanes.


Inicialment el vincle s’ha establert per un període de dos anys que totes dues entitats esperen que estiguin farcits de positives experiències enriquidores, de manera que s’allargui en el temps amb una ampliació. Fins ara ja s’havia establert una col·laboració anàloga pel que fa al CE El Vilar amb el Club de Vela Blanes, on es practica la vela accessible des de fa 10 anys. De fet el president del CE El Vilar, Xavi Manresa, també és comodor de l’entitat nàutica.


La fita que es vol assolir al incorporar l’equip de bàsquet El Vilar al Club de Bàsquet és normalitzar i afavorir la inclusió de tot tipus d’esportistes en la pràctica del bàsquet a Blanes. Durant la trobada amb els representants polítics, els dos clubs esportius es van refermar en la ferma convicció que la signatura del conveni és una alenada d’esperança després d’un any especialment difícil per a tots i totes, a causa de la COVID.

Àngel Canosa, Pere Lopera i Xavi Manresa, nous fitxatges de bàsquet

Per reblar la trobada, els representants del Club de Bàsquet Blanes van tancar-la amb tota una sorpresa que ningú no s’esperava. El president de l’entitat, Joan Burcet, va lliurar a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa; al regidor d’Esports, Pere Lopera; i al president del CE El Vilar, Xavi Manresa, una samarreta amb el seu nom, però també amb una significativa diferència respecte les que llueixen habitualment els jugadors i jugadores del Club de Bàsquet Blanes.


A banda del conegut escut de l’entitat i el sobrenom amb què se’ls coneix a tots i totes –les panteres-, també hi ha imprès el logotip que representa el Club Esportiu El Vilar d’Aspronis. Les mateixes samarretes que vestiran els jugadors i jugadores procedents d’aquesta entitat. Tant l’alcalde com el regidor d’Esports van agrair especialment aquest obsequi, tancant-se la trobada amb la fotografia de família de rigor lluint les samarretes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300