Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua sense canvis destacables el nombre de pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2021 07:41:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua sense canvis destacables el nombre de pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut

Actualment hi ha 8 persones ingressades per aquesta malaltia: 5 al de Blanes i 3 al de Calella

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació es manté estable respecte l’anterior informació emesa. Actualment hi ha un total de 8 persones ingressades, 1 menys que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent d’una sola persona.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 5 pacients tractant-se de COVID, un més que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies s’han registrat 2 ingressos i 1 alta. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 3 pacients, dos menys que anteriorment, i en els darrers dies s’han donat d’alta a 2 persones, però no hi ha hagut cap ingrés ni cap defunció.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 38 persones ingressades per COVID, 2 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 77.195 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.146 persones, una més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar, i continua a la zona moderada. Ara és de 96, quan en l’anterior comunicat era de 67. A Blanes, també ha pujat força i a retornat a la zona d’incidència alta. Ara és de 133, i en canvi en la darrera actualització era de 97.
Data de realització: 07/02/2021 | Data de la darrera actualització: 07/02/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300