Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna ‘Cinema als Barris’ de Blanes amb sis pel·lícules que es projectaran gratuïtament al juliol i a l’agost


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/03/2021 10:47:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesTorna ‘Cinema als Barris’ de Blanes amb sis pel·lícules que es projectaran gratuïtament al juliol i a l’agost

Començarà el 7 de juliol amb ‘Uno para todos’, i la seguiran ‘Astérix y el Secreto de la Poción Mágica’, ‘Pinocho’, ‘Scooby’; i les 2ones parts de ‘Padre no hay más que uno’ i ‘Mamma Mia!’

No hi ha cap mena de dubte que un dels plaers de l’estiu és poder gaudir de les nits a l’aire lliure, contemplant les estrelles i la fresca que compensa la calor sufocant que sol fer aquesta època de l’any. Per això, si a l’equació li afegim la possibilitat de veure una pel·lícula amb tota la qualitat d’una sala comercial, la proposta encara és més atractiva.


Imatges d'Arxiu: última projecció 'Cinema als Barris' setembre 2019
Això és, en definitiva, el què proposa l’activitat que ha organitzat el Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes. Es tracta de ‘Cinema als Barris’, que es farà durant els mesos de juliol i agost, amb sis pel·lícules estrenades durant aquests darrers anys, principalment adreçades al públic infantil i familiar, és a dir: ‘Aptes per a Tots els Públics’.


Tal com ja indica el nom de l’activitat, ‘Cinema als Barris’ va néixer al 2018 amb l’objectiu d’ampliar i descentralitzar l’oferta d’activitats de caire comunitari i lúdic al municipi. L’èxit de la primera edició va provocar que l’any següent es tornés a organitzar una segona edició, de nou amb una gran acceptació. Al 2020, en canvi l’estat de la pandèmia va desaconsellar programar-ho. Les pel·lícules que es projectaran gratuïtament, així com els espais on s’acolliran les sessions, s’han consensuat amb les associacions de veïns del municipi, que han triat d’entre diverses propostes cinematogràfiques.

Sis pel·lícules de cinema infantil i familiar

Aquest 2021 es faran sis sessions cada dimecres a les 10 de la nit, llevat de la cinquena que haurà de ser a les 11 de la nit per motius logístics. El cicle s’encetarà el proper dimecres 7 de juliol, i les següents sessions s’han programat setmanalment llevat de la darrera setmana de juliol, en què no n’hi haurà perquè coincideix amb la setmana de la Festa Major de Santa Anna.


https://www.blanes.cat/docweb/participa.cinemabarris

D’aquesta manera, al juliol hi haurà ‘Cinema als Barris’ els dies 7, 14 i 21, i després es reprendrà a l’agost amb tres sessions més, els dies 4, 11 i 18, quan tindrà lloc la darrera. De les sis pel·lícules que es projectaran només n’hi ha una que les associacions de veïns han triat perquè s’ofereixi amb doblatge en català, la del 4 d’agost.


Pel que fa al tipus de pel·lícules, tal com ja ha acostumat a passar en les dues darreres edicions, també hi ha films en format de dibuixos animats o, més pròpiament dit, rodats amb tècniques d’animació que els avenços cinematogràfics han perfeccionat al mil·límetre. Així, de les sis sessions, n’hi ha dues que ho són: ‘Astérix y la poción mágica’ i ‘Scooby!’. Les altres quatre són amb actors i actrius ‘de carn i ossos’, generalment de tall còmic, però que també conviden a una certa reflexió. La curiositat és que dos dels films són segones parts, tot i que, com sol passar, si no s’ha vist la primera l’argument s’entén perfectament, perquè són històries diferents viscudes pels mateixos personatges.

Dia i HoraTítol Pel·lículaLloc
Dimecres 7 juliol – 22 h‘Uno para todos’Davant la Biblioteca Comarcal
Dimecres 14 juliol – 22 h‘Astérix i la poción mágica’Residencial Blanes Carrer del Cedre
Dimecres 21 juliol – 22 h‘Pinocho’Pista Esportiva Mas Florit
Dimecres 4 agost – 22 h‘Scooby!’ (en català)Plaça Dies Feiners
Dimecres 11 agost – 23 h‘Padre no hay más que uno 2’Pàrquing del Decathlon
Dimecres 18 agost – 22 h‘Mamma Mia!, una y otra vez’Plaça Molina de Quatre Vents

Mesures COVID en totes les projeccions

A conseqüència de la pandèmia, totes les sessions es faran seguint les mesures de prevenció COVID. per això, l’entrada al recinte del públic es farà de forma esglaonada i per rigorós ordre d’arribada. Es farà un registre dels assistents en cas que calgui fer una traçabilitat futura. Cada persona o grup de persones s’asseurà a les cadires disposades per l’organització, i no es permetrà alterar la seva distribució, així com tampoc aglomeracions dins el recinte o trobades entre diferents grups de persones.


No es permetrà el consum d’aliments i/o begudes, almenys mentre no hi hagi un canvi en l’actual normativa COVID vigent. Durant la projecció es recomana no entrar ni sortir del recinte, llevat que sigui per motius excepcionals. Finalment, cal tenir en compte que cada setmana l’aforament anirà canviant en funció de l’espai de projecció que s’ha consensuat.


Dia i HoraLlocAforament
Dimecres 7 juliol – 22 hDavant la Biblioteca Comarcal192 persones
Dimecres 14 juliol – 22 hResidencial Blanes Carrer del Cedre102 persones
Dimecres 21 juliol – 22 hPista Esportiva Mas Florit150 persones
Dimecres 4 agost – 22 hPlaça Dies Feiners162 persones
Dimecres 11 agost – 23 hPàrquing del Decathlon150 persones
Dimecres 18 agost – 22 hPlaça Molina de Quatre Vents100 persones



Data de realització: 07/03/2021 | Data de la darrera actualització: 07/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300