Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa sobre la vacunació COVID en la maternitat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/05/2021 11:49:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa sobre la vacunació COVID en la maternitat

Diverses institucions amb el suport del Departament de Salut han elaborat un document informatiu per a dones gestants, que planifiquin un embaràs o estiguin fent alletament

La Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia, l’Associació Catalana de Llevadores i la Societat Catalana de Pediatria, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat, han elaborat un document amb informació d’interès sobre la vacunació contra la COVID en l’àmbit de la maternitat. Es tracta d’una sèrie de directrius adreçades a dones gestants, que planifiquin un embaràs o bé que es trobin en alletament matern.


L’objectiu de la guia és ajudar a aquestes persones a prendre una decisió informada basada en l’evidència i sempre de forma consensuada amb el seu professional sanitari de referència. En aquest sentit, el o la professional sanitària serà qui la informarà sobre els tipus de vacunes disponibles, i també amb qui avaluarà els potencials riscos i beneficis, així com la seva eficiència.

La informació recomana que la vacuna s’administri a les gestants amb malalties mèdiques greus que presentin major risc de complicacions derivades de la COVID-19, diabetis progestacional, cardiopatia materna, obesitat mòrbida, nefropatia materna, afeccions respiratòries greus (fibrosi quística, asma greu), hipertensió arterial, immunosupressió o gestants amb professions de molt alt risc de contagi de la COVID. Es pot accedir a aquesta informació a través d’aquest enllaç: https://salutms.cat/wp-content/uploads/2021/07/VacunacioEmbarassades.pdfData de realització: | Data de la darrera actualització: 07/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300