Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes organitza aquest juliol ‘Barrifest’, una proposta alternativa d’oci juvenil amb activitats i concerts


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/06/2021 12:58:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes organitza aquest juliol ‘Barrifest’, una proposta alternativa d’oci juvenil amb activitats i concerts

Inclourà tres sessions a diferents barris: dissabte 17 a la Pista de Mas Florit Música Rap; divendres 23 darrera la Biblioteca Nit de Pop-Rock; i dissabte 31 a la pista de Mas Cremat, Reggae

La primera avançada de la Festa Major de Santa Anna que tindrà lloc del 22 al 27 de juliol a Blanes serà una nova experiència que s’ha organitzat des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’equip de Nau4 Espai Jove. Es tracta de ‘Barrifest’, una proposta alternativa d’oci juvenil durant el mes de juliol o, si es prefereix, la Festa Major Jove Alternativa.


Batucada grup percussió Colla Diables Sa Forcanera,
'Nit Jove' Festa Copatrons 2020
Durant els últims anys –llevat el 2020, en què la pandèmia ho va paralitzar i/o desaccelerat pràcticament tot- a Blanes s’havia vingut organitzat l’Ensorra’t formant part de la programació dels actes lúdics i culturals de la Festa Major de Santa Anna. Aquesta activitat s’ha consolidat com a referent pels i les joves del municipi i rodalies com espai de trobada, esbarjo i actuacions musicals les nits de festa major.

Neix ‘Barrifest’, una alternativa d’oci juvenil durant el juliol a Blanes

A causa de la pandèmia provocada per la COVID i les mesures de seguretat que cal implementar, s’han hagut de restringir tant la mobilitat com les activitats a la via pública. Per tant, és impossible donar continuïtat a l’Ensorra’t que, per segon any consecutiu, no es podrà dur a terme a la platja del centre de la vila en el format que s’havia acostumat a donar.


Ha estat així com ha nascut ‘Barrifest’, una proposta alternativa d’oci juvenil del mes de juliol, fruit del treball en equip. Té un doble objectiu: d’una banda oferir una alternativa segura d’oci cultural juvenil durant el mes de juliol. I de l’altra, descentralitzar les activitats de la Festa Major de Blanes en diferents espais repartits arreu de la vila. D’aquí el nom amb què s’ha barrejat l’experiència: Barri + Festa, i per participar-hi caldrà inscripció prèvia a: https://linktr.ee/nau4_espaijove


Per això, s’han escollit emplaçaments com pistes esportives que, a l’estar tancades o semitancades, permeten organitzar activitats de mitjà format controlant l’aforament. D’altra banda, també s’ha buscat la complicitat i col·laboració per refermar sinèrgies amb les associacions de veïns on s’ubicaran les activitats, així com amb les entitats juvenils.

‘Barrifest’ els dies 17, 23 i 31 a Mas Florit, Racó d’en Portas i Mas Cremat

Fruit d’aquest intens treball, la proposta de ‘Barrifest’ inclou una programació d’activitats que, temporalment, abasten des de les 8 de la tarda-vespre fins 2/4 de 3 de la matinada. A la tarda-vespre estaran adreçades a tots els públics, de manera que les podran gaudir principalment la canalla i la família, i en canvi de cara a la nit-matinada estan pensades perquè hi participi un públic més juvenil i adult, cobrint diferents estils musicals.


Actuació 'Nit Jove' Festa Copatrons 2020
La fita que vol assolir ‘Barrifest’, doncs, és integrar i dinamitzar joves i barris d’arreu del territori blanenc. La programació inclou tres sessions, repartides a partir de la setmana vinent: el dissabte 17 de juliol s’allotjarà a la Pista Esportiva de Mas Florit; el divendres 23 –coincidint amb la Festa Major de Santa Anna- a la pista que hi ha darrera la Biblioteca Comarcal (al barri del Racó d’en Portas); i el dissabte 31 a la pista de Mas Cremat.La Festa Major Jove Alternativa: ‘Barrifest’

El primer tram d’activitats començarà a les 8 del vespre, i inclourà un taller de breakdance; activitats a càrrec de l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa i la Colla de Diables Sa Forcanera; així com màgia amb Sanyes Mag, i monòlegs amb Pau Murner i Guillem Estadella. Per la seva banda, a partir de 2/4 d’11 de la nit hi haurà música rap (17 juliol), nit local amb estil pop-rock (23 juliol) i reggae (31 juliol). Per a la organització de ‘Barrifest’ s’hi ha destinat un pressupost de 23.000 €, i la major part serà per a la contractació dels grups musicals que actuaran.

Dia i HoraUbicacióActivitat
Dissabte 17 Juliol
19’00 h.
Pista Mas FloritTaller de Breakdance
amb Erol Urbà
Dissabte 17 Juliol
22’30 h.
Pista Mas FloritMúsica amb:
Joueven i Lisis
Baya Baye
Sr.Doble + Basement Band
Divendres 23 juliol
20’00 h.
Pista darrera BibliotecaActivitats amb AEiG Pinya de Rosa i Colla Diables Sa Forcanera
Divendres 23 juliol
22’30 h.
Pista darrera BibliotecaMúsica amb:
Monalissa
Dogskull
DJ Alvarito vs. DJ Borjamari
Dissabte 31 Juliol
20’00 h. i 21’00 h.
Pista Mas CrematMàgia amb Sanyes Mag
i Monòlegs amb:
Pau Murner i Guillem Estadella
Dissabte 31 Juliol
22’30 h.
Pista Mas CrematMúsica amb:
Paula Bu
Chalart5&Matah
Belén Natalí + RaggatackData de realització: 07/06/2021 | Data de la darrera actualització: 07/06/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300