Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté estable el nombre de pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/06/2021 07:35:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es manté estable el nombre de pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut

Per contra, el risc de rebrot ha pujat a 642 a la Regió Sanitària de Girona i a 328 a Blanes

La darrera informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació continua força estable respecte l’anterior comunicat. Actualment hi ha un total de 7 persones ingressades, 1 menys que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent d’una sola persona.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 3 pacients tractant-se de COVID, dos menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies s’han registrat 1 ingrés i 3 altes. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 4 pacients, un més que anteriorment, i en els darrers dies hi ha hagut 4 ingressos i 3 altes.

Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 30 persones ingressades per COVID, 8 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 78.608 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.146 persones, igual que en l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot s’ha disparat de manera alarmant, i ara torna a estar a la zona de risc alta. Ara és de 642, quan en l’anterior comunicat era de 96. A Blanes, també ha pujat força i continua a la zona d’incidència alta on ja es va situar la setmana passada. Ara és de 328, i en canvi en la darrera actualització era de 133.
Data de realització: 07/06/2021 | Data de la darrera actualització: 07/06/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300